Bill POV.

"Toen ik nog bij jou was hadden we een afspraak om het toen niet zonder condoom te doen met Tom. Waarom hebben wij tijdens onze afscheidsseks daar dan niet aan gedacht om dit te voorkomen?" Vraag ik.

"Misschien uit gewoonte," zegt Adam en ik knik even. Dat zal het wel zijn.

"Nja, ik moet Tom het nieuws gaan brengen," zeg ik dan en Adam knikt even en ik geef hem snel een knuffel voordat ik weer vertrek.Wanneer ik weer thuis ben loop ik gelijk naar Tom toe. Als ik nu te lang wacht durf ik het straks niet meer. "Tom, ik moet je wat vertellen," zeg ik en Tom knik even. "Vijf maanden terug dacht ik Adam's verwerking makkelijke te maken door een soort van afscheidsseks met hem te hebben, alleen..." Maar verder kom ik niet, want ik voel een klap in mijn gezicht.

"Mijn huis uit!" Roept Tom gelijk.

"M.Maar Tom," begin ik.

"Nu! Onze kinderen zal je voorlopig niet meer zien," zegt Tom.

"De meeste kunnen dat heel goed zelf bepalen!" Roep ik terug. "Daarnaast, ik breng Orlando toch niet terug. Hij vindt mij en Adam toch veel liever dan jou!" Roep ik in mijn woede. Gelijk zie ik dan ook de gekwetste blik op Tom z'n gezicht.

"Het spijt me, dat meende ik niet. Orlando is natuurlijk net zo gek op jou," zeg ik.

"Vertrek Bill," zegt hij op een koele toon en ik besluit maar te vertrekken. Ik praat volgende week wel weer met hem. Alleen waar moet ik heen? Ik zou dolgraag naar Adam gaan voor de kinderen ook, alleen is dat geen goed signaal naar Tom toe. Het probleem is dat hij de enige is die ik weet hier in de buurt waar ik heen kan gaan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Een hotel nemen
    Dan moeten adem en Tom alle twee zweten om je te zoeken

    3 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen