Een aantal weken later.

Bill POV.

Caleb is aan het overgeven en eigenlijk is dat voor mij de bevestiging. Ik heb de dokter gevraagd naar de zwaarste operatie en die risico's bevallen mij totaal niet. Eigenlijk zit er gewoon niks anders op dan het kind gewoon te laten komen. En dan vlak na de bevalling de steralisatie te laten uitvoeren. Of meer een aantal dagen later zodat z'n lichaam kan herstellen. Seks hebben we over het algemeen toch niet zo dicht na een bevalling.

Wanneer Caleb terug is voel ik hoe hij z'n armen om mij heen slaat en ik glimlach even. "Ik hou van je," zeg ik zachtjes.

"Ik ook van jou Bill," zegt hij en hij drukt een kus op mijn wang.Een paar maanden later.

Caleb POV.

Vandaag is de uitslag van de vaderschapstest er en ik kijk even naar Bill die al de hele dag nerveus is. Voordat we het hebben laten testen zat hij telkens met z'n handen aan mijn buik, terwijl we knuffelde en bij elk moment die hij vond. Ook heb ik gemerkt dat hij mij bij Tom lijkt weg te houden. Hij heeft denk ik toch wel hoop gekregen dat het kind niet van Tom is en ik hoop voor Bill dat het kind inderdaad niet van Tom is.

Wanneer we voor de dokter zitten pak ik Bill z'n hand vast, want stilzitten kan hij even niet meer. "En doc, is het kind van mij?" Vraagt Bill en de dokter kijkt even in z'n papieren.

"De test wijst uit dat Tom de vader is," zegt de dokter dan en ik voel gelijk hoe Bill z'n hand uit die van mij rukt.

"D.Dus, ik ben niet de vader?" Vraagt Bill met bibberende stem.

"Nee, het spijt me," zegt de dokter waarna Bill het kamertje uit rent. Fuck, niet weer. Snel sta ik op om achter Bill aan te lopen, in de hoop dat ik hem dit keer niet hoef te zoeken, maar hem gewoon kan volgen totdat hij stopt zodat ik hem kan bijhalen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Lekker zooitje
    Caleb vind ik de enige leuke nog xP

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen