Bill POV.

Ik loop weer naar mijn kamer terwijl ik nog steeds nadenk over wat de koningin van dit koningsrijk net zei. Door die gedachte loop ik bijna onze kamer voorbij, maar ga toch nog net op tijd de juiste kamer binnen.

Wanneer ik de kamer binnen loopt warmt mijn hart gelijk op bij het zien van Tom met Juliana op z'n schoot. "Hoe ging het?" Vraagt Tom en hij staat op terwijl hij Juliana in z'n armen blijft houden.

"Waar is Benjamin?" Vraag ik eerst en Tom opent de deur van de kinderkamer waardoor ik Benjamin kan zien spelen en ik glimlach even. "Okay, dan nu hoe het gesprek ging. Het ging goed, ik moet alleen van William scheiden," zeg ik.

"En ga je dat ook doen?" Vraagt Tom.

"Ja, het moet om de vrede te bewaren," zeg ik waarna ik een stap dichter naar Tom toeloop. "En ik weet al precies met wie ik naast mij wil regeren," zeg ik.

"Oh. Wie dan?" Vraagt Tom en ik schud met mijn hoofd. Is hij nu echt zo dom?

"Jou. Er zijn genoeg koningsrijken waar de kroonprins wel een vrije keus heeft. De koning hier was een bakker voordat hij met de koningin trouwde, of nja, toen nog prinses," zeg ik, want natuurlijk heb ik toch gezegd dat Tom geen prins is en wat bleek? Ze bedoelde het niet letterlijk, ze bedoelde dat Tom mijn prins is. En toen vertelde ze ook haar verhaal. Ik weet dat ik eerst nog wat wetten moet veranderen voordat Tom en ik kunnen trouwen, maar dat heb ik binnen een half jaar wel voor mekaar. "Dus Tom, als alles in orde is, wil je dan met mij trouwen?" Vraag ik en ik zie Tom mij vol ongeloof aankijken. "Je wilt niet?" Vraag ik vol twijfel.

"Natuurlijk wil ik dat wel, maar ben ik wel geschrikt voor dat leven? Jij bent er mee opgegroeid," zegt Tom.

"Het afgelopen jaar dat je op het paleis woonde moet je toch iets geleerd hebben?" Vraag ik.

"Natuurlijk, maar de hoeveelheid valt behoorlijk tegen hoor," zegt Tom.

"Mwaah, ik leer je nog wel bij. En dan krijgen we er maximaal nog één kind bij. Dat wat William wilt met weet ik veel hoeveel kinderen is dan volledig van de baan," zeg ik en Tom knikt instemmend en hij geeft Juliana een kusje. "En ik ben blij dat jij ook voor Benjamin echt een vader kan worden zodra ik William officieel heb weggewerkt. Hij is niet zo van dat liefde geven aan hem, hij is meer van hem nu al voorbereiden om z'n taken later," zeg ik met een zucht en ik weet hoe verdrietig Benjamin soms kan zijn als hij z'n armpjes naar William uitsteekt, maar dat hij geen knuffel krijgt. Gelukkig voor Benjamin zal z'n echte papa die knuffels niet weigeren. Voor ons mag hij gewoon zo lang mogelijk kind zijn. Hij kan toch de troon niet voor z'n achttiende overnemen mocht mij wat overkomen, dus als we op z'n zestiende met de echte lessen beginnen is dat vroeg genoeg, want dan heeft hij nog twee jaar.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go leiders!
    Wetten snel aan passen!
    Wel laat dat Benjamin gaaf leren maar kan best als die nu al wat leert scheelt wel

    3 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen