Tom POV.

Wanneer Timothy in z'n klaslokaal zit loop ik met Samantha terug naar huis. "Waar is papa Anis?" Vraagt ze ineens en ik slik even waarna ik voor haar neerhurk.

"Anis is je papa niet. Hij is een stoute man," zeg ik tegen Samantha en ook al is Anis wel haar papa, het is gewoon beter dat ze dat niet weet. Wat als ze dit had gezegd met Bill erbij? Bill zou dat niet trekken, of toch moeilijk.

"Okay papa," zegt ze dan zachtjes en ik druk een kus op haar wang waarna ik weer recht ga staan zodat we de laatste meters ook nog kunnen maken.Wanneer we thuis zijn is Bill nog steeds met Tirza en Maria bezig. Ik wacht daarom af tot het moment dat Samantha braaf aan het spelen is waarna ik Bill besluit te helpen. "Zijn er problemen?" Vraag ik aan Bill.

"Ze willen niks eten," zegt hij zuchtend terwijl de meiden beiden huilen. Even voel ik aan hun gezichtjes.

"Heb je hun temperatuur al opgemeten?" Vraag ik dan en Bill schudt z'n hoofd. Ik doe dat dan maar. "Tirza 38 en Maria 38.5. Het valt mee, maar de temperatuur moet iets naar beneden en dan krijgen ze vast ook hun eetlust weer terug," zeg ik en Bill knikt even.

"Ik zou hier ervaren in moeten zijn. Timothy was zo vaak ziek de eerste twee jaar van z'n leven. Gelukkig daarna wel minder," zegt Bill en ik knik even. Hopelijk voelen de meiden zich vanavond en vannacht weer wat beter, anders denk ik dat Bill en ik ons nieuwe momentje alleen iets moeten uitstellen. Maar dat hebben we voor onze meiden natuurlijk wel over.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Kindjes worden ziek dat kan gebeuren

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen