Vier jaar later.

Bill POV.

"Jens, wat denk je?" Vraag ik en ik wijs naar de mannequin.

"Prachtig Bill. Je bent een natuurtalent. Je werkt hier nu wat? Drie maanden?" Vraagt Jens en ik knik even. "Ga anders morgen mee naar Parijs voor de modeshow. We vliegen in de ochtend. De modeshow is in de avond en dan slapen we in een hotel. Wel in één kamer, maar ach," zegt Jens.

"Aparte bedden?" Vraag ik.

"Ik denk het wel ja," zegt Jens. Ik wil niet zolang bij de kinderen vandaan zijn, maar nee zeggen kan ik ook niet maken. Het is wel een grote kans om zoiets eens mee te maken.

"Okay, ik ga mee," zeg ik dan en Jens knikt tevreden waarna ik achter de tekentafel ga zitten om te starten met mijn volgende schets. De ideeën schieten in mijn hoofd alsof het niets is.Wanneer ik thuiskom word ik gelijk begroet door Ron en Scott. "Hey lieverds, hoe was school?" Vraag ik.

"Ik heb dit gemaakt," zegt Scott en hij laat een tekening zien.

"Dat is mooi lieverd," zeg ik waarna ik naar Ron kijk. "En jij lieverd?" Vraag ik.

"Was leuk," zegt hij en ik knik even en ik druk een kus op z'n wang waarna ik opkijk en naar Tom glimlach.

"Vergeet je niet mijn awardsshow morgenavond? Jij bent ten slotte mijn date, het zou zo lullig voelen als ik daar morgen ineens alleen aan kom zetten," zegt Tom en ik slik even. Ik was dat helemaal vergeten. Hoe stom.

"Je was het niet vergeten, toch?" Vraagt Tom.

"Nee, natuurlijk niet. Ik was gewoon even de datum van vandaag kwijt," lieg ik en Tom knikt even.

"Ik ga even de jongens in de tuin laten rennen. Doe jij maar rustig aan, je bent pas net thuis," zegt Tom en ik knik even waarna hij Ron en Scott mee naar buiten neemt en ik pak gelijk mijn gsm.

Hey Jens,

sorry, maar ik kan toch niet mee morgen. Ik had al wat anders gepland, maar was dat totaal vergeten. Zeg maar tegen de baas dat hij het betaalde geld voor mijn vliegticket van mijn loon mag inhouden.

x Bill


Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Had eerder verwacht dat Bill Tom kleding ontwerper zou wordenxD

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen