Foto bij 14. Leave her alone!!

Tom (nu):

'SOPHIE!' roept Marco opnieuw terwijl hij dichterbij komt. Ik kijk hem kwaad aan. 'MEEKOMEN!' roept Marco kwaad en hij trekt Sophie mee aan haar arm 'LAAT HAAR LOS!' roep ik terug terwijl ik haar van hem wegruk. Ik kan aan haar merken dat ze bang is.. Ondertussen zijn verschillende mensen ook naar buiten gekomen, waaronder Bill en enkele meisjes waarmee ze aan het dansen waren.
Marco roept nog verschillende dingen.. maar ik luister niet... Ik richt me volledig naar Sophie 'Zullen we gaan?' fluister ik. Ze knikt. Ik werp nog een kwade blik naar Marco die nog steeds aan het roepen is en neem Sophie mee richting mijn auto. Ik kijk naar Bill, die teken doet dat het oke is.
Eens we in de auto zitten zie ik Marco woest naar binnen stormen. Tranen lopen over haar wangen... 'Waar.. Waar wil je..' 'Naar jou thuis.. Mag ik alsjeblieft mee naar jou thuis?' onderbreekt Sophie me. Ze kijkt me wanhopig aan. Ik knik en start met rijden. Ik zie in mijn ooghoek hoe ze haar tranen wegveegt.
Ik weet niet goed wat te zeggen.. Maar soms is stilte genoeg..

Sophie:

We komen aan bij Tom thuis. Wat een kut verjaardag... Marco.. Waaraan heb ik dit verdiend? Ik heb hem al zoveel kansen gegeven. Eerlijk.. Ik durfde nooit bij hem weggaan.. Maar nu Bill en Tom terug zijn.. Is alles anders. Ik voel me veilig bij hun. Iets wat ik bij Marco niet heb.. Integendeel.. Ik heb me nog nooit bij iemand zo veilig gevoeld als bij hun. Waarschijnlijk door ons verleden. Ik volg Tom naar binnen

Tom:

Ik begeleid Sophie mee naar binnen richting de woonkamer 'Wil je gaan zitten?' Sophie knikt. Ik gebaar dat ze in de zetel mag gaan zitten. Ik zie het verdriet in haar ogen. Ik haal twee glazen water, zet deze op tafel en ga naast haar in de zetel zitten.
Het is stil, beide zeggen we niets. Voorzichtig sla ik mijn armen om haar heen. Ze drukt zich stevig tegen me aan.
Mijn hart gaat tekeer. Ik ben zo graag bij haar.
Is dit hoe verliefd zijn voelt? Ben ik verliefd?
'Tom?' onderbreekt Sophie mijn gedachten. Ik kijk haar vragend aan 'Mag ik hier blijven slapen?' ik knik 'Tuurlijk mag je blijven slapen, kom maar mee' ik breng Sophie naar mijn slaapkamer en geef haar een tshirt om in te slapen 'Daar is de badkamer, daar vind je alles wat je nodig hebt' Sophie gaat de badkamer in en komt er 10 minuten later weer uit. Ik heb mezelf ondertussen op de rand van het bed gezet.
'Slaap jij maar hier' zeg ik zacht 'Ik slaap wel op de zetel' 'Wil je alsjeblieft bij me blijven? Ik wil nu niet alleen zijn' ze kijkt me aan.. Met haar verdrietige ogen. Hoe kan ik dat nou weigeren? 'Tuurlijk' zeg ik zacht. Sophie legt zich wat beter ik bed, ik leg me naast haar. Ze gaat met haar rug naar me toe liggen en duwt zich stevig tegen me aan. Ik leg mijn arm om haar heen waarna we samen inslaap vallen.

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te schattig
    stomme Marco

    3 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen