Bill POV.

De volgende dag, wanneer Kate naar de speelzaal is en Lieke naar het schooltje zet ik mij naast Tom op de bank. Aangezien ik het boek in z'n kamer heb gevonden leg ik dat in z'n hand en hij kijkt er even naar. "Je bent anders," zegt hij dan en ik knik.

"Klopt, herinner je, je terug meer dingen?" Vraag ik.

"Britney is, oh," zegt hij en ik weet wat hij wilt gaan zeggen aangezien hij de vorige keer ook zo reageerde. Dus leg ik mijn vinger op z'n lippen.

"Maar met alleen mijn DNA zal jij altijd haar vader zijn," zeg ik en Tom knikt even.

"En Kate en Lieke, oh fuck," zegt Tom en ik pak z'n hand vast.

"Ik wil hun andere ouder blijven. Ik heb hun echte moeder gezien en zij lijkt gelukkig met de baan die ze nu heeft," zeg ik. "En ik word waarschijnlijk erg ziek wanneer je haar de waarheid verteld," zeg ik en Tom legt z'n armen om mij heen.

"Het is wel ingewikkeld allemaal," zegt hij en ik knik even.

"Dat weet ik schat," zeg ik en ik zou het zelfs snappen als Tom dit allemaal niet aan kan en bij mij weg wilt.

"Maar we doen dit samen," zegt Tom en ik glimlach even naar hem waarna hij zijn hand op mijn buik legt. Even wacht ik af, maar wanneer ik niet opnieuw koorts lijk te krijgen en geen hoofdpijn of wat dan ook zucht ik opgelucht. Het is gelukt.

"En vergeet dit alsjeblieft niet opnieuw wanneer ik Lieke of Kate aanraak," zeg ik, want ik heb geen zin om de rest van mijn leven de waarheid telkens opnieuw met Tom te delen.

"Dat beloof ik," zegt Tom en hij drukt zijn lippen op die van mij.

"Werken we morgen weer dezelfde dienst?" Vraag ik.

"Welke werk jij?" Vraagt Tom.

"Rond het avondeten, oftewel de late," zeg ik.

"Awh, ik doe de lunch, maar ook het avondeten van zes uur, maar ik ben wel al om 7 uur klaar, dus vrees dat ik eerder weg mag," zegt Tom en ik knik even. Die uren zonder elkaar moet ook lukken, ook al zal het voor Tom als normaal mens sowieso makkelijker zijn dan voor mij.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hoop dat Tom niet
    Vergeeft nu
    Lijkt me wel dat ze even zonder elkaar kunnen!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen