Bill POV.

"Heb jij misschien tips hoe ik ervoor kan zorgen dat Annie mij accepteert?" Vraagt Tom.

"Gewoon jezelf blijven en zodra ik haar bij d'r spelcomputer heb weg gekregen zal de acceptatie wel komen. Jij kan mij wel helpen met de regels omtrent d'r spelcomputer te schrijven, toch?" Vraag ik.

"Ja, doen we morgen, goed?" Stelt Tom voor en ik knik met een glimlach.

Ik zet mij in het restaurant tegenover Tom. "Je bent zo mooi Bill," zegt Tom en ik weet dat mijn wangen nu rood kleuren.

"Dank je," zeg ik en Tom schenkt mij z'n prachtige glimlach. Zo'n eerste date is een stuk lastiger wanneer je iemand al kent, waardoor de vragen elkaar niet opvolgen, maar uiteindelijk gaat het erom dat Tom en ik het gezellig hebben. En dat is wat de date zeker was."Mark kan vannacht beter hier blijven. Om hem nu weer wakker te maken schiet niemand wat mee op," zegt Tom en ik knik.

Na een korte stilte drukt Tom ineens z'n lippen op die van mij en ik kus hem terug. "Ik dacht dat je rustig aan wou doen," zeg ik met een glimlach.

"Sorry, ik kon het niet laten," zegt Tom.

"Het is okay," zeg ik.

"Nja, dan ga ik maar weer. Dan zie ik je morgen, goed?" Vraagt Tom en ik knik.

"Tot morgen," zeg ik en ik kijk nog toe hoe hij vertrekt waarna ik het huis binnenstap. Nu weet ik zeker dat Tom er meer dan klaar voor is, want die zoen aan het einde zei genoeg.

"Hoe was je date Bill?" Vraagt mijn moeder.

"Geweldig. Tom is echt het voor mij. Dat wist ik al, maar nu ben ik zekerder dan ooit," zeg ik en mijn moeder knikt. Mijn vader is niet zo geïnteresseerd in mijn dates. Nooit geweest ook. Zijn interesse kwam altijd pas wanneer ik een relatie kreeg. Niet dat ik veel relaties heb gehad en ook niet veel dates, maar toch. "Ik ga even bij de kinderen kijken," zeg ik dan en mijn moeder knikt waarna ik naar boven loop.

Eerst kijk ik bij Riley die heerlijk ligt te slapen. Ik kijk even naar de klok. Hij zal ook nog wel een uur blijven slapen voordat het weer tijd is voor z'n flesje. Daarna loop ik Ben z'n kamer in die ook ligt te slapen en Mark ligt op het matras op de grond ook te slapen. Als laatste loop ik Annie d'r kamer in, maar die is natuurlijk weer met haar spelcomputer bezig. "Weg dat ding, Annie. Je gaat slapen, nu," zeg ik streng en met een zucht legt ze het aan de kant. "En in het donker naar zo'n schermpje kijken is al helemaal slecht voor je ogen," zeg ik waarna ik ook haar kamer uitloop. Ik hoop dat de regels die ik morgen samen met Tom ga opstellen gaan helpen, want dit is niet te doen. Als ze dit doordeweeks ook zou doen zou ze op school veel te moe zijn om zich te kunnen concentreren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Die gaan wel helpen
    En als ze niet luistert been spel meer

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen