Bill POV.

Uiteindelijk ben ik maar naar een hotel gegaan waar ik inmiddels op bed lig terwijl ik mijn hand op mijn buik laat rusten. Ik besluit dan om maar een afspraak voor de eerste echo te maken, want met vijf maanden zwanger ben ik al te laat voor een eerste echo. Het lukt mij daarna niet om stil te blijven liggen. Helemaal alleen op een hotelkamer is eigenlijk niks voor mij. S'nachts misschien wel, maar wanneer het nog niet laat genoeg is om te slapen is het niet fijn.

Ik sta op en besluit voor nu even naar Adam te gaan. Tot aan de avond zodat ik hier weer heen kan om te slapen.

Bij Adam aangekomen druk ik op de bel en ik wacht geduldig totdat de deur opengaat. "Bill, is alles okay?" Vraagt Adam en ik bijt in mijn lip wanneer ik voel dat de ingehouden tranen er toch uit willen. "Kom hier," zegt Adam en hij trekt mij tegen zich aan waarna luide snikken mijn mond verlaten. "Wat is er gebeurt toen je het Tom vertelde?" Vraagt Adam zachtjes.

"Ik heb Tom niet eens officieel kunnen vertellen dat ik zwanger ben. Alleen nog maar dat ik toen seks met jou heb gehad. Toen werd hij al woedend," snik ik. "En toen werd ik ook boos en heb ik gezegd dat Orlando jou en mij liever vind dan Tom. Ik heb hem gelijk mijn excuses aangeboden, maar door dat te zeggen heb ik alles alleen maar erger gemaakt," snik ik terwijl Adam troostend over mijn rug heen blijft wrijven. "Ik had nooit opnieuw verliefd op hem moeten worden. Jij en ik waren gelukkig en nu ben ik weer op het punt terecht gekomen waarop ik mij klote voel," snik ik.

"Je kiest niet op wie en wanneer je verliefd wordt," zegt Adam zachtjes en ik kijk hem even aan en ik zie dat er ook tranen in zijn ogen staan.

"Ga je vrijdag mee voor de echo?" Vraag ik dan maar en Adam knikt.

"Waar slaap je?" Vraagt Adam dan.

"Gewoon een hotel," zeg ik.

"Je kan ook hier slapen he," zegt hij.

"Dat weet ik, maar beter van niet. Vindt je het erg als Orlando vannacht bij mij is? Dan ben ik niet zo alleen," zeg ik.

"Geen probleem," zegt Adam en ik knik even. Ik had ook niet anders van hem verwacht. Ik heb Adam bewust niet verteld dat ik van Tom de kinderen niet meer mag zien, want ik weet dat Adam dan voor mij wilt opkomen en het is beter als die twee opnieuw elkaar niet tegen komen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw !!! Te zielig !!!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen