Tom POV.

Ik kan haast niet geloven dat we nu toch op dit punt zijn aangekomen. Ik was al gewend aan het feit dat ik Bill nooit officieel de mijne zou kunnen noemen. Dat ik hem altijd met William zou moeten delen. Dat is nu van de baan en ik kan echt gaan dromen van een echte toekomst tussen Bill en mij. "Is het goed als we dan morgen naar huis gaan? Dan kunnen we vanaf dan alles gaan regelen, of eigenlijk vooral ik, het eerste gedeelte dan toch. Daarna doen we het samen," zegt Bill en ik knik tevreden.Bill POV.

De volgende dag wanneer we weer thuis zijn gaat Tom naar zijn gedeelte van het paleis. Ook al zal het hele paleis snel genoeg ook van hem zijn. Ik ben van plan om het paleis ook op zijn naam te zetten, iets wat bij William nooit is gebeurt. Ik wil ook gewoon, mocht mij iets overkomen voordat Benjamin 18 is dat Tom het van mij overneemt. Ik wil gewoon eigen zeggenschap over mijn opvolgers van voordat Benjamin 18 is.

"Is het gelukt Bill?" Vraagt William wanneer ik aan kom gelopen.

"Ja, ze zijn eigenlijk erg aardig," zeg ik waarna ik papieren uit mijn zak pak die ik daar al heb laten aanmaken, want daar wouden ze natuurlijk wel mee helpen.

"Wat zijn dat?" Vraagt William.

"Hiermee regelen we onze scheiding, dat was hun voorwaarde. Ik wil dat je zo snel mogelijk vertrekt naar jouw eigen land," zeg ik en ik leg de papieren voor hem neer en voordat hij kan protesteren loop ik de kamer al uit.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go bill!!!!!!!!!!!!

    3 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen