Bill POV.

Wanneer we thuis zijn pakt Tom George uit de kinderwagen waarna hij mij aankijkt. "Bill, er is iets dat ik je wil vragen," zegt Tom en ik knik even.

"Vraag maar raak," zeg ik.

"Beloof je om echt nooit meer weg te gaan. Ik ga ten slotte met Leon scheiden om bij jou te kunnen zijn, dus ik moet het zeker weten," zegt Tom.

"Dat snap ik schat. Maar ik beloof het. De eerste keer was ik nog jong. De tweede keer was een zakenreis, maar ik werk niet meer daar, want ja, ik liet niks meer horen toen ik vastzat dus ben ik ontslagen. Ik heb nooit de moeite gedaan om het verhaal uit te leggen. En de laatste keer moest ik Elaine zoeken, dat ik toen langer wegbleef was voor haar bestwil, maar ik weet dat ik ook toen fouten heb gemaakt. Nu ga ik echt blijven. Ik ben gelukkig hier, Elaine wordt steeds gelukkiger hier en ik ben niet van plan om nieuwe fouten te maken," zeg ik.

"Dat is wat ik wou horen," zegt Tom en ik knik even waarna ik hem een knuffel geef.Die middag gaan we weer naar het schooltje om de kinderen op te halen. "Papa!" Roept Elaine en ze springt in mijn armen.

"Was het leuk vandaag?" Vraag ik, maar ze schudt d'r hoofd.

"Iedereen wil met mij spelen. Dat wil ik niet," zegt ze verdrietig.

"Vriendjes maken is toch leuk?" Vraag ik, maar ze schudt d'r hoofd. "Dat komt dan nog wel," zeg ik waarna ik haar op de grond neerzet om de andere kinderen te begroeten.

"Ik breng deze weer naar Leon. Dat hadden we afgesproken," zegt Tom.

"Is goed schat, dan zie ik je zo weer," zeg ik en Tom knikt waarna ik naar huis vertrek. Misschien moet ik Elaine aanmoedigen om Tom als een vaderfiguur te gaan zien, alhoewel, misschien moet ik wachten totdat ik zeker ben dat het dit keer wel goed is tussen mij en Tom. Het is soms lastig om te bedenken wat het beste is als het om de kinderen gaat.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hihihi ik vind dit wel leuk zo
  Leven die opa en oma nog ?

  1 week geleden
  • syllie1992

   Helaas niet meer:(ik wou daar een keer iets over in een deeltje zetten, maar denk dat ik dat vergeten ben😳

   1 week geleden
  • Luckey

   Oh maakt niet uit! Maar ineens vroeg ik me dat af

   1 week geleden
  • syllie1992

   Dat snap ik:)

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen