Bill POV.

Ik had nou net zin om na de modeshow lekker seks met je te hebben.

x Jens


Met open mond kijk ik naar zijn antwoord waarna ik mijn gsm aan de kant leg. Ik pak wat te eten en te drinken waarna ik naar buiten loop waar Tom kijkt hoe de jongens aan het dollen zijn in de tuin. Ik ga naast hem staan en leg mijn arm om hem heen. "Tom, geef ik anderen het verkeerde idee?" Vraag ik aan Tom.

"Waar heb je het over Bill?" Vraagt Tom.

"Of ik anderen het idee geef dat ik wel in zou zijn voor seks," zeg ik, beschaamd dat ik het moet uitspreken.

"Niet dat ik weet. Je bent wel altijd extreem aardig en lief voor anderen, misschien krijgen anderen daardoor een verkeerd beeld. Of ze zien wat ze willen zien. Heb je wat meegemaakt?" Vraagt Tom.

"Een collega die blijkbaar seks met mij wilt, maar ik kan je verzekeren dat ik dat niet wil. Ik heb niet voor niks een modeshow afgezegd zodat ik morgen met jou mee kan," zeg ik.

"Maar een modeshow is wel een geweldige kans om nu al te laten zien wat je kan. Er zijn velen die, die kans niet al na een paar maanden krijgen," zegt Tom.

"En dan op een hotelkamer slapen met de collega die seks met mij wil?" Vraag ik, dat idee bevalt mij niet en Tom denk ik ook niet.

"Ik heb geld, ik kan een andere hotelkamer regelen," zegt Tom.

"Ik ga voor nu toch liever met jou mee morgen. Ik krijg vast nog wel een kans," zeg ik en Tom knikt en hij drukt een kus op mijn wang. Hoe kan ik überhaupt nog samenwerken met Jens? Ik hoop dat hem negeren hem duidelijk maakt dat hij de enige is die dat wil van ons tweeën. En dan vertrekt Tom zondag ook nog op tour, maar gelukkig is hij na 3 weken dan alweer thuis.

"Zullen we de jongens eens gaan plagen?" Vraagt Tom ineens en ik knik waarna ik samen met Tom naar de jongens ren om ze te kietelen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom.m moet een beveiliger regelen!!
    Ik vertrouw hens niet !

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen