Bill POV.

Tom is al naar het werk en ik ben thuis met de kinderen. Ik ben blij dat de kinderen er gewoon zijn, want dat helpt tegen de kou die ik voel zonder Tom in de buurt.

Wanneer het voor mij tijd is om naar het werk te vertrekken breng ik de kinderen bij Tom z'n moeder waarna ik naar het werk vertrek.

"Tomi, was het druk tijdens de lunch?" Vraag ik wanneer ik binnen kom gelopen.

"Ja, poeh. Wees blij dat je niet werkte tijdens de lunch," zegt Tom.

"Nja, het avondeten zal ook wel weer druk zijn en dan worden meestal de grotere gerechten besteld," zeg ik en Tom knikt.

"Maar een deel van die tijd ben ik er ook nog," zegt Tom en ik knik even waarna ik mijn spullen weg breng zodat ik in de keuken kan gaan werken.

Wanneer er weer een bestelling binnen komt ga ik gelijk bezig in de keuken en voordat ik het weet is het al zeven uur en moet Tom naar huis. "Ik haal de kinderen wel bij mijn moeder langs," zegt Tom en ik knik en Tom drukt nog een kus op mijn wang waarna hij vertrek. De kou voel ik mij weer omarmen, maar ik weet dat ik dat moet leren negeren. Dat ik er gewoon mee moet leren omgaan. Mijn vader was ook niet altijd bij mijn moeder in de buurt toen ze samen waren. Ze hadden ander werk dan elkaar, dus mijn moeder heeft dat ook geleerd, dus dan kan ik dat ook. En nadat ik één keer iets heb laten aanbranden besef ik dat ik beter mijn best moet doen en dat lukt de rest van de avond wel.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Jullie kunnen het !

    6 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen