Bill POV.

Ik kijk vanuit het raam hoe de verhuiswagen bij de buren bezig is met het uitladen. Ik heb ook al een knappe jongen gezien. Ik verlaat dan mijn kamer en loop naar beneden. "Mam, ik ga mijzelf voorstellen aan de nieuwe buren," zeg ik.

"Lieverd, wil je niet liever wachten totdat ze klaar zijn?" Vraagt mijn moeder, maar ik schud mijn hoofd.

Ik loop daarom naar het huis van de buren en zie de jongen die ik eerder al had gespot voor het huis zitten. "Hoi, ik ben je buurjongen, Bill," zeg ik waarna de andere jongen op staat.

"Ik ben Tom," zegt hij vriendelijk.

"Naar welke school ga je wanneer de vakantie volgende week om is?" Vraag ik, in de hoop dat we naar dezelfde school gaan.

"Het Highland college," zegt hij.

"Dan zitten we ook op dezelfde school," zeg ik vrolijk en Tom lacht even.

"Kom anders mee naar de schuur, daar is het wel rustig. Geen verhuizers of iets," zegt Tom en ik knik instemmend waarna ik hem naar de schuur volg.

In de schuur drukt Tom ineens zijn lippen op die van mij en ik zoen hem terug en dat wordt onze nieuwe hobby voor de laatste vakantieweek.Vandaag is weer de eerste dag terug op school. Tom zit in mijn klas en af en toe kijk ik stiekem even naar hem. Na wat we afgelopen week allemaal hebben gedaan moet ik toegeven dat ik hem echt leuk ben gaan vinden. We zijn dan misschien 17, maar ik weet heus wel hoe het aanvoelt om verliefd te zijn.

In de pauze loop ik naar mijn kluisje wanneer ik Tom ineens zie, maar hij is niet alleen. Hij kust Lieselot, een meisje uit onze klas. Waarom ben ik er afgelopen week ingetrapt? Waarom heb ik seks met hem gehad gisteren? Ik loop weg zo snel als ik kan, want ik kan niet aanzien hoe hij daar met Lieselot staat te tongen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaha
    Dit gaat heel leuk worden

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen