Bill POV.

Vannacht slaap ik een keertje bij Tom. Het heeft mij wel moeite gekost om Annie ook mee te krijgen, maar het is mij gelukt. Als ik ooit met Tom ga samenwonen moet Annie ten slotte ook bij ons komen wonen. Dan is het beter als ze hier nu al aan went. Ze kan niet elke keer wanneer ik bij Tom ga slapen bij haar opa en oma blijven.

Ben springt Tom gelijk in de armen wanneer hij de deur open doet en zoals altijd kan ik een glimlach niet onderdrukken. "Hij is onze papa niet," zegt Annie dan en ik slik even. Als dit is hoe het gaat zijn wilt Tom mij straks geen eens meer.

"Jawel! Hij is lief!" Roept Ben en hij geeft Annie een schop.

"Ben, schoppen doen we niet he," zeg ik.

"Maar papa, zij is gemeen!" Roept Ben uit.

"En Annie, zeg geen dingen waarvan je weet hoe Ben gaat reageren," zeg ik waarna Tom Ben optilt en ik rijd de kinderwagen naar binnen en Annie volgt.Die avond hoor ik geluiden uit Annie d'r kamer komen en gelijk ga ik kijken. "Annie, spelcomputer weg, nu! Ik zei dat je hem niet mee mocht nemen. We zouden er met z'n allen een gezellig weekend van maken," zeg ik streng.

"Ik doe wat ik zelf wil! Als ik wil spelen dan speel ik!" Roept ze.

"De regels zijn er niet voor niks Annie," zeg ik streng.

"Klootzak!" Roept ze.

"Zo praat je niet tegen je vader," hoor ik Tom dan zeggen.

"Bemoei je er niet mee! Jij bent mijn vader niet!" Roept ze naar Tom en ik slik even. Ik voel hoe Tom z'n arm om mij heen legt en mij naar de woonkamer begeleid.

"Normaal is ze wel lastig, maar niet zo," zeg ik zachtjes.

"Het is voor haar ook een nieuwe situatie. Ik weet zeker dat wanneer ze er aan gewent is dat zij en ik het prima met elkaar gaan vinden. Misschien moet ik haar duidelijk maken dat ik haar vader nooit zal vervangen?" Zegt Tom en ik knik even waarna ik mijn armen om hem heen sla. Gelukkig laat Tom zich niet zo snel uit het veld slaan. Ik weet dat er mannen zijn die weg zouden vluchten als de dochter van hun vriend of vriendin zich zo zou gedragen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Annie je bent ook een draak
    Gelukkig is Tom idd rustig er onder

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen