Foto bij 19. Maybe he has changed?

Mijn verlof is gedaan, mijn werkrooster is nogal heftig komende week dus geen idee wanneer het volgende deeltje erop komt. But I promise, it will be soon! Ik hou de spanning er nog wat in 😁 Enjoy!

Sophie (nu):
Ik kijk Tom nog even na en doe dan de deur dicht. Ik wandel richting de woonkamer en plof neer in de zetel. Ik denk terug aan het gesprek.. Tom.. Verliefd? Ik schud mijn hoofd. Tom word niet verliefd. En al zeker niet op mij.. Maar wat voel ik? Voor Marco voel ik niets meer.. Dat ging al lang niet goed meer, als het ooit wel goed gegaan heeft...
En mijn gevoelens voor Tom? Ik was verliefd op hem.. Voor jaren.. Maar zijn deze gevoelens ooit echt weg geweest? Een zucht verlaat mijn mond. Ik ben in de war.. Ik heb tegen Tom gezegd dat er niets aan de hand is maar.. Zeker ben ik daar niet van. Ik wou me niet kwetsbaar opstellen. Na alles wat ik al heb meegemaakt.. Ik heb nog nooit echt een goeie relatie gehad. Misschien weet Kim raad? Ik neem mijn gsm en bel haar 'Hej Kim, wat doe je?' 'Niets jij?' 'Kan je komen, ik moet met je praten' 'On my way!' zegt Kim waarna ze aflegt.

45 minuten later
De bel gaat, ik loop richting de voordeur en doe deze open 'Hej Kim!' zeg ik en omhels haar 'Kom binnen' 'Hej Sophie, waar wilde je over praten?' ik wandel richting de sofa en ga zitten. Kim komt naast me zitten 'Wel...' ik vertel heel het verhaal, van vroeger, gisteren en vandaag. Een zucht verlaat mijn mond. Ik ben wat buiten adem door zo snel te praten 'Dus.. Wat denk je?' Ik kijk Kim aan 'Waarom geef je hem geen kans? Je vind hem duidelijk leuk.. Leuker dan gewoon vriendschappelijke.. EN wat heb je te verliezen?' ik haal mijn schouders op 'ik weet het niet.. Ik heb net een relatie gehad, die ook niet bepaald goed was..' Kim onderbreekt me 'Klopt.. Maar als ik je hoor praten over Tom.. En alle verhalen die je al verteld hebt over hem vroeger.. Lijkt hij me best oke niet?' 'Misschien wel..' antwoord ik terwijl ik weg kijk 'EN..' grinnikt Kim 'al word het geen vaste relatie, je kan het toch maar gehad hebben' Kim kijkt me lachend aan. Typisch Kim.. Ik schiet in de lach 'KIM!' zeg ik en we schieten beide in onze lach.
Maar ze heeft een punt.. Wat als hij verandert is? Wat als hij me echt leuk vind? De kus voelde goed.. Of kwam dat door teveel wijn? Misschien moet ik daar achter komen.
'Kim, sorry maar ik moet gaan. Blijf gerust slapen als je wil. Je weet alles staan doe alsof je thuis bent!' ratel ik aan één stuk door terwijl ik mijn spullen pakt, richting de voordeur wandel en naar buiten ga.
Omdat het donker is loop ik rond het park in plaats van erdoor, je weet maar nooit! Als meisje alleen.. Op dit uur.. niet bepaald het slimste wat je kan doen. Maar een auto heb ik niet.. En het kan niet wachten tot morgen. Ik moet het nu doen! Ik moet erachter komen hoe ik me voel.. Snel wandel ik door.
Ongeveer na 10 minuten kom ik aan. Ik sta even stil en kom op adem. Normaal doe ik er minstens dubbel zo lang over.
Oke, tijd genoeg gehad om op adem te komen. Ik wandel richting de voordeur en bel aan. Al snel gaat de deur open 'Hej, mag ik binnen komen?'

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Go! Go! Go!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen