Bill POV.

Tom komt die nacht laat de hotelkamer op, maar ik ben blij dat hij ervoor heeft gekozen naar deze te komen en niet degene waar hij officieel zat. "Je had niet wakker hoeven blijven hoor. Nu je zwanger bent kan je, je rust wel gebruiken. Voordat we het weten beginnen de slapeloze nachten weer," zegt Tom en ik knik even. Die slapeloze nachten is iets dat ik niet mis nu Ron en Scott al wat ouder zijn en niet meer de hele nacht wakker worden. Het spelen gedurende de dag maakt ze al moe genoeg.

"Het is okay," zeg ik en ik slik even. "Ik moet je wat vertellen," zeg ik zachtjes.

"Wat is er?" Vraagt Tom bezorgd.

"Mijn collega, die Jens, liet mij foto's zien van jou en die vrouw. Jens begon eigenlijk al gelijk dat hij vond dat ik iets moest weten en, ik dacht gelijk dat je vreemdging. Ergens dacht ik ook dat hij meer wist dan alleen die foto's. Toen zoende hij mij en ik zoende terug. Toen hij uiteindelijk in mij ging voor seks, toen heb ik hem wel een klap verkocht omdat ik besefte dat hij mijn verdriet en onzekerheid gebruikte om mijn lichaam te krijgen," zeg ik zachtjes.

"Wat? Hoe kan die klootzak jou zo misleiden!? Als hij een goede collega was dan had hij jou getroost op zo'n moment. Niet gelijk jou gezoend en over zijn gegaan tot seks!" Roept Tom kwaad.

"Wacht, je bent niet kwaad op mij?" Vraag ik verbaasd.

"Oh jawel, want jij moet niet denken dat je dat gewoon kan doen als je gekwetst bent zonder eerst met mij te hebben gesproken. Maar aan de andere kant ben ik ook trots. Je bent er ten slotte zelf achtergekomen met die klap als gevolg," zegt Tom.

"Maar je wilt dus nog altijd met mij trouwen?" Vraag ik onzeker.

"Zeker weten, het officiële huwelijksaanzoek krijg je thuis nog altijd," zegt Tom en ik glimlach even.

"En dan kan ik jou nu zeggen dat ik alle tijd heb om alle bruidskleding te ontwerpen. Vanaf morgen werk ik niet meer samen met Jens," zeg ik trots.

"Papa?" Hoor ik Scott ineens vragen en gelijk kijk ik om.

"We hebben je toch niet wakker gemaakt?" Vraag ik en Scott schudt z'n hoofd.

"Ik moet plassen," zegt hij en ik knik even waarna ik de wc deur voor hem open zodat hij naar binnen kan en ik draai mij terug naar Tom.

"Gelukkig als jij en ik al ruzie hebben duurt het nooit heel lang," zeg ik en ik geef Tom een knuffel.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Mag ik even trots en blij zijn voor deze mannen!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen