Bill POV.

Vandaag is het kerst en ik kleed Riley mooi aan. "We gaan naar je andere papa," zeg ik.

"Ik andere papa?" Vraagt Riley en ik knik.

"Hij zal gelijk weg van je zijn," zeg ik en ik druk een kus op Riley z'n wangetje waarna ik hem meeneem.

Ik ga samen met Riley naar het adres dat Tom mij heeft doorgegeven. "Groot huis!" Roept Riley wanneer we ervoor staan. En nog steeds ben ik verbaasd, ook al weet ik dat hij eigenaar is van een miljoenenbedrijf. Daar hoort ook een duur huis bij.

Ik druk op de bel waarna de poort opengaat en ik stap met Riley naar binnen waar Tom ons tegemoet komt gelopen. "Dus dit is onze zoon," zegt hij en hij hurkt voor Riley neer. "Hey jochie," zegt hij en Riley kijkt hem wat verlegen aan.

"Hij wordt wel losser zodra hij je straks wat beter kent," zeg ik.

"Dus zelfs al zet je de scheiding door, je wilt mij in zijn leven betrekken?" Vraagt Tom.

"Natuurlijk wil ik dat," zeg ik.

"Waarom heb je hem dan zolang bij mij weggehouden?" Vraagt Tom.

"Ik wou je zoeken, ik probeerde het ook, maar ik was zo dom om niet naar de naam op de huwelijksakte te kijken en zonder achternaam kom je niet ver, zeker met een veel voorkomende naam als Tom," zeg ik en Tom knikt even waarna Riley en ik achter Tom aan naar binnen lopen. "Dus, in de meeste jaren ben je met kerst helemaal alleen geweest in dit grote huis?" Vraag ik verbaasd.

"Ja, sinds mijn 21ste, daarvoor woonde ik nog bij mijn ouders, maar die zijn verdwenen. Ik weet niet waar ze zijn en of ze nog leven, maar goed, dat is een ander verhaal," zegt Tom en ik knik even.

"Ik moe," zegt Riley en ik knik even.

"Kan Riley ergens slapen? Dan kunnen we zodra hij wakker is kerst met z'n drietjes vieren," zeg ik en Tom knikt waarna ik hem samen met Riley volg zodat ik Riley in kan stoppen.

Zodra we daarna alleen op de gang zijn kijkt Tom mij even aan. Hij komt dichter naar mij toegelopen en drukt mij tegen de muur. Ineens drukt hij zijn lippen op die van mij en ik had gedacht dat als hij met kerst iets zou proberen dat ik hem van mij af zou duwen. Alleen niks lijkt minder waar, het is zelfs zo dat ik hem terug zoen. "Slaapkamer," fluister ik tegen z'n lippen waarna hij mij mee neemt naar z'n slaapkamer. Hij duwt mij op het bed en trekt mijn broek naar beneden en ik kijk hem hijgend aan. En even later gaat hij in mij en dat hij geen condoom gebruikt deert mij niks, terwijl ik laatst met Lance daar juist zo voorzichtig over was. Hoe komt het dat Tom dit met mij doet? Hij is dan voor nu misschien mijn man, maar toch, ik ken hem amper.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ja waarom is Tom zo speciaal ineens

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen