Caleb POV.

Tijdens het spelletjes spelen kijk ik af en toe naar Bill. Het doet mij goed dat hij gewoon een glimlach op z'n gezicht heeft. Ik zou willen dat hij die glimlach vaker op z'n gezicht zou hebben, maar ik weet dat, dat niet mogelijk is. Zelfs al zou het weer 100% goed gaan met Bill. Niemand heeft altijd een glimlach op z'n gezicht. Dat is toch wat ik denk.De volgende ochtend vertrek ik zo snel als mogelijk naar Tom en klop op de deur. "Je wilt Andy weer proberen mee te krijgen?" Vraagt Tom.

"Ja. Ik kan je echt verzekeren, Bill doet Andy niks. Daarnaast ben ik er toch de hele tijd bij," zeg ik en Tom zucht even.

"Okay, maar dan wil ik wel dat je weer vaker bij mij ook bent," zegt Tom.

"Zodra het beter met Bill gaat, okay?" Zeg ik dan.

"Alsof hij het dan wel makkelijker toelaat. Natuurlijk doet hij dat niet. Hij is zo jaloers als wat wanneer jij bij mij bent. Hij is gewoon te gehecht aan jou geraakt in de periode waarin jullie mij helemaal buitensloten," zegt Tom.

"Misschien als je wat meer moeite zou doen om ook zijn liefde weer terug te krijgen dat het dan wat makkelijker wordt voor hem. Het is maar een idee," zeg ik en Tom knikt even waarna hij naar binnen loopt en even later komt hij terug met Andy. "Dank je," zeg ik waarna ik hem voorzichtig over pak om daarna weer terug naar Bill te gaan.


"Bill, kijk eens wie hier is," zeg ik wanneer ik het huis binnen loop en Bill kijkt gelijk op.

"Hey Andy," zegt hij en hij komt dichter naar ons toegelopen en pakt hem van mij over. "Hij is gegroeid vannacht," zegt Bill.

"En dat zie jij?" Vraag ik.

"Een baby groeit hard, dus het is gewoon een vermoeden," zegt Bill en ik knik even terwijl ik toe blijf kijken hoe Bill met Andy omgaat. Als Tom dit zou zien zou hij geen seconde meer bang zijn dat Bill Andy wat aan zou doen.


Ondanks dat Bill nog niet 100% de oude is zit ik nu toch bij de dokter voor mij steralisatie. "Zo, heb je nog ergens last van? Bepaalde klachten of wat dan ook?" Vraagt de dokter.

"Ehm, nja, de laatste paar dagen ben ik wat misselijk, maar dat is het," zeg ik.

"Okay. We gaan jouw waarden dan even opmeten en als die geen rare dingen of tekenen aangeven zal de sterelisatie vanmiddag kunnen plaatsvinden," zegt de dokter en ik knik waarna hij mijn waarden opneemt. "Geef mij even," zegt de dokter dan en ik knik waarna ik geduldig wacht totdat de dokter terugkomt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Dat is geen goed teken

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen