Caleb POV.

Wanneer de dokter eindelijk terug is kijk ik hem afwachtend aan. "Je bent weer zwanger Caleb. Je kan natuurlijk voor abortus kiezen, dan kunnen we daarna gelijk de steralisatie uitvoeren, of we doen het vlak na de geboorte," zegt de dokter en ik kijk even naar mijn handen.

"Ik, ik moet er even over nadenken," zeg ik dan en de dokter knikt.

"Natuurlijk," zegt de dokter begrijpend waarna ik weer opsta. Ik had nooit moeten toelaten dat Bill mij zou nemen, maar hij wou het zo graag en ik kan gewoon geen nee tegen hem zeggen. De laatste tijd dan toch niet, want als ik hem ergens blij mee kan maken dan doe ik dat. Bill heeft het toch niet bewust geprobeerd? Gelijk schud ik mijn hoofd. Zo mag ik niet denken. Dat is hoe Tom is, of eigenlijk was. Bill is zo niet.

Ik loop uiteindelijk wat afwezig het huis binnen waarna ik toch mijn oog op Bill laat vallen die met Andy in z'n armen op de grond zit terwijl hij ook wat met Ron, Jackson, Lola, Sarah, Nicole, Sven en Thomas aan het spelen is en zelfs Jennie en Nikki zijn er. Die waren er nog niet toen ik vertrok. Ik tover dan toch een glimlach op mijn gezicht en ik weet gewoon dat ik geen abortus kan gaan plegen. Als ik Bill kwijt zou willen misschien, maar dat wil ik niet.

"Ik ben thuis," zeg ik en gelijk kijkt Bill op en ik lach even wanneer Bill beseft dat van de grond opstaan met een baby in je armen niet te doen is.

"Ik dacht dat je gelijk die steralisatie zou krijgen," zegt Bill dan maar vanaf de grond.

"Mwaah, dat kan ook wel een maand of 8 a 9 wachten," zeg ik en Bill knikt even waarna ik opnieuw lach. Hij heeft echt niks door lijkt het.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahah nee de hint snap die even niet

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen