Bill POV.

Wanneer ik samen met Tim het ziekenhuis mag verlaten kijk ik Adam even aan. "Mag ik weer bij je komen wonen?" Vraag ik onzeker.

"Ja, natuurlijk. Ik wil dat je bij Tim kan blijven en een hotel is geen plek voor een baby," zegt Adam en ik knik instemmend.

"Dank je, je bent de beste," zeg ik en ik druk een kus op Adam z'n wang.

"Ik wil het beste voor jou, voor Tim, voor alle kinderen," zegt Adam en ik knik. Ik ben Adam op dit moment gewoon echt dankbaar. Hij had op een punt kunnen komen dat hij zou denken Fuck you Bill, vanwege het feit dat ik voor Tom koos, maar dat is nooit gebeurt. Adam bleef altijd lief, of verdrietig, maar boos is hij er niet over geweest.Wanneer we thuis zijn laat ik mij op de bank zakken. "Ben je okay?" Vraagt Adam en hij komt met Tim in z'n armen naast mij zitten.

"Ik mis de kinderen," zeg ik zachtjes en Adam knikt begrijpend.

"Ik mis jullie kinderen ook," zegt Adam en ik knik en besef dat het naar Adam toe nooit eerlijk is geweest dat hij een aantal van de kinderen al veel te lang niet heeft gezien. "Misschien zodra je voldoende herstelt bent eens gaan kijken of je Tom zover kunt krijgen de kinderen weer te zien," zegt Adam.

"Dat ga ik sowieso doen," zeg ik waarna ik mijn lippen op die van Adam druk.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go go go!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen