Bill POV.

De volgende dag is het weer tijd om te vertrekken. "Riley, kom je mee?" Vraag ik.

"Ik bij papa blijven," zegt hij en ik kijk Tom even aan. Tom heeft nu al het hartje van onze zoon gestolen.

"Van mij mag hij blijven. Dan kan je hier de jaarwisseling doorbrengen en Riley dan weer mee nemen," zegt Tom.

"Ik ben nog nooit zo lang zonder hem geweest," zeg ik zachtjes. "Maar okay. Zolang is het nu ook weer niet," zeg ik en Tom knikt waarna ik voor Riley neerhurk. "Lief zijn voor papa he," zeg ik en Riley knikt en ik druk een kusje op z'n wangetje waarna ik vertrek.Het nieuwe jaar gaat bijna beginnen en ik zit naast Tom op de bank. Riley ligt al in bed, want wat mij betreft is hij nog net wat te jong om wakker te blijven. "Gelukkig nieuw jaar," zegt Tom zodra de klok 12 uur slaat en ik voel hoe hij mijn lippen op die van mij drukt. Even denk ik erover om Tom van mij af te duwen, maar wanneer ik z'n handen onder mijn shirt voel laat ik alles over mij heen komen.

Hoe hij in mij gaat en steeds sneller begint te bewegen. Hoe hij opnieuw mijn lichaam in vuur en vlam zet totdat we beiden klaarkomen. "Zo goed ben ik nog nooit het nieuwe jaar in gegaan," zegt Tom en ik kan er niks aan doen dat mijn wangen rood kleuren.


In de middag is het voor Riley en mij tijd om weer naar huis te gaan. "Tot snel he," zegt Tom waarna Riley hem een stevige knuffel geeft.

"Dag Tom," zeg ik waarna ik Riley met mij mee naar huis neem.


Een paar weken later kom ik erachter dat ik opnieuw zwanger van Tom ben. Ik bel de oppas die gelukkig gelijk kan komen. "Braaf zijn he lieverd," zeg ik tegen Riley en hij knikt waarna ik vertrek.

Bij Tom z'n huis druk ik op de bel en gelukkig is hij thuis. Hij komt opnieuw op mij afgelopen in de tuin en tot mijn verbazing begroet hij mij met een zoen en even zoen ik terug. Misschien moet ik dit huwelijk met Tom een kans geven. Ik ben in verwachting van ons tweede kindje. De hoop die ik met Lance had om opnieuw te beginnen is ook weggevaagd. Ik weet nog niet of het zou werken met Tom. Ik weet ook nog niet of Tom mij echt gelukkig kan maken. Ik weet wel dat het, het proberen waard is. Riley was na één dag al helemaal gek op Tom, waarom zou ik niet verliefd op Tom kunnen worden? De lust is er al, nu moet ik alleen nog de liefde vinden. Ik wil gewoon weer gelukkig zijn en daar moet ik dan ook voor gaan. Lance heeft mij pijn gedaan, maar ik ben klaar met mij de hele tijd gekwetst te voelen vanwege Lance. Misschien is het een heel slecht plan en kan ik beter de scheidingspapieren aanvragen, maar op dit moment wil ik het gewoon proberen. Het gaat mij er echt niet om dat ik zo groot wil gaan wonen of wat dan ook. Ik wil gewoon op zoek naar geluk, als Tom niet degene blijkt te zijn die dat kan doen, dan kan ik altijd nog van hem scheiden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ben benieuwd hoe Tom reageert als nieuwe baby aan komt
    Lance zal nog wel wat proberen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen