Bill POV.

Het is vandaag de dag dat ik voor het eerst in mijn restaurant werk, als ik de opening niet meereken. Na nog geen half uur ren ik naar de wc om over te geven. Dit is niet wat ik had verwacht van mijn eerste dag. Nu begin ik er nog ziek aan ook.

"Gaat het Bill?" Vraagt één van de serveersters.

"Ja, ja, geen zorgen. Ik ga gewoon weer door met mijn werk," zeg ik en ze knikt waarna ik gewoon weer doorga. Gelukkig gaat de rest van mijn dienst goed voorbij.Een paar maanden later probeer ik mijn broek aan te krijgen, maar het lukt mij niet om hem dicht te krijgen. Ik loop naar de overloop en kijk daar in de spiegel en trek mijn shirt wat omhoog. Ik kijk naar mijn buik die duidelijk een lichte bolling laat zien. Gelijk schieten mijn gedachten naar hoe ik mij de afgelopen maanden heb gevoeld en hoe ik nu ben aangekomen. Ik zet een paar stappen naar achter.

Hoe kan ik nu zwanger zijn? Ik kan niks anders bedenken dan dat het wat anders zou zijn. Alleen Tom en ik deden het altijd veilig. Ik weet dat, dat geen 100% garantie geeft, maar dat was de reden dat ik bij mijn symptomen er verder nooit wat achter zocht.

Ik zet nog een paar stappen naar achter totdat ik merk dat ik de trap heb bereikt en net op tijd weet ik te voorkomen dat ik van de trap afval.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Ben benieuwd hoe dat gaat tussen Tom en Bill

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen