Foto bij 28. I can't be with you

Sophie:
Al twee weken heb ik geen contact met Bill en Tom. De oneindige berichten heb ik zonder te reageren verwijderd, de talloze poging om me te bellen heb ik genegeerd.. De voice mails die ze achter lieten heb ik meteen verwijderd.
Samen met Kim, Marco en nog wat andere vrienden ben ik in het jeugdhuis. Ik hou de schijn op voor hun, dat alles oke is. Zelfs Kim heeft niets door.
'Kom we gaan dansen!' zegt Kim en trekt me met mijn arm de dansvloer op. Alsof ik zin heb om te dansen... Het enige voordeel aan hier te zijn, is dat Marco het zo druk heeft met andere meiden te versieren dat hij mij even met rust laat. De gedachten dat ik straks weer met hem naar huis moet maakt me misselijk.
Ik kijk in het rond, steeds meer volk vult de zaal. Kim danst hevig rond me heen en is al snel bezig met één of andere gast die haar blijkbaar wel ziet zitten. Ik wil terug naar de kant gaan als mijn oog valt op.. 'Tom..' fluister ik tegen mezelf en kijk hem verbaasd aan. Hij kijkt me recht in mijn ogen, kijkt dan weg en wandeld richting de uitgang. 'Kim!' ze kijkt me aan 'cover voor mij' ze kijkt me vragend aan 'Please..?' ze knikt en gaat dan verder met wat ze bezig was. Ik wandel in sneltempo naar buiten. Waar is hij nou? Zou hij naar huis zijn?
Ik wandel even in het rond en wandel dan richting de achterkant van het gebouw.. Onze plek.. Wanneer ik niemand zie voel ik een krop in mijn keel. Godverdomme! Ik schrik wanneer een hand mijn schouder raak en draai me snel om, denkend dat het Marco is. Twee mooie bruine ogen kijken me aan
'Tom..' fluister ik en verdrink in zijn ogen. 'Tom ik..' zonder dat ik verder nog iets kan zeggen onderbreekt hij me 'Waarom Sophie? Ik wil gewoon weten waarom' hij kijkt me aan met een lege blik. 'Ik.. Uhm.. Ik' stammel ik. Mijn ogen worden gevuld met tranen 'Ik.. Ik..' meer krijg ik niet gezegd. Al snel rolt er een traan over mijn wang. Ik voel hoe zijn zacht hand mijn traan weg veegt. Hij kijkt me bezorgd aan 'Sophie ik... Ik snap het gewoon niet. Wat is er aan de hand? Hoe kan je nou bij iemand als hem blijven? Hoe kon je terug gaan? Ik dacht dat..' Hij kijkt weg 'Ik dacht dat wij een klik hadden' ik ga dichter tegen hem aan staan 'Dat is ook zo' 'Ik snap je niet Sophie..' 'Sorry..' zeg ik bijna onhoorbaar. Ik leg mijn hand op zijn wang zodat hij me aankijkt. Ik voel vlinders in mijn buik, mijn hartslag versneld, ik leun nog dichter naar hem toe.. En kan niet anders dan mijn lippen stevig op die van hem te drukken. Gewillig laat hij het toe. Ik voel hoe hij met zijn sterke handen mijn middel vast neemt. Zijn aanraking zorgt ervoor dat mijn hart nog sneller gaat slaan. Ik stop de kus en kijk hem aan 'Sorry, ik kan niet.. Wij kunnen niet.. Marco..' Tom onderbreekt me door zijn vinger op mijn mond te leggen 'Hou je van hem?' ik schud mijn hoofd 'Dan waarom..' 'ik heb geen keuze..' zeg ik waarna ik weg kijk. Tom kijkt me verbaasd aan 'hoezo geen keuze?' ik schud mijn hoofd 'Sorry ik moet gaan.. Hij gaat merken dat ik er niet ben' Ik draai me om en wil weglopen, een sterke hand grijpt mijn arm en trekt me terug, ik voel hoe hij zijn zachte warme lippen op die van mij drukt. Enkele seconden later laat hij me los en stopt de zoen. Ik kijk nog even diep in zijn ogen en wandel dan weg.

Reacties (2)

 • Luckey

  Als ze zwanger is van die eikel
  Vermoord ik Marco
  Ze moet Tom in vertrouwen gaan nemen!
  Ze moet uit die zwarte cirkel ontsnappen

  1 maand geleden
 • MaudMurder

  Noooo..
  Is ze zwanger van Marco..?🤔

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen