Foto bij 32. You're perfect to me

Sophie:
Het lijkt alsof we hier al uren liggen. In elkaars armen, zonder één woord te zeggen. Maar wat kan ik zeggen? Een zucht verlaat mijn mond, ik moet iets zeggen... Ik moet iets doen. Ik zet mezelf wat rechter waardoor Tom me een beetje los laat. Ik kijk hem aan in zijn mooie bruine ogen. Elke keer opnieuw verdrink ik in zijn ogen. Hij kijkt me wat twijfelend aan en streelt zacht mijn gezicht. Ik leun wat naar hem toe maar word gestopt door zijn hand die op mijn schouder duwt. Ik kijk hem vragend aan, hij kijkt weg en staat recht. Natuurlijk wil hij niet.. Na alles wat Bill hem verteld heeft.. Ik voel tranen opkomen in mijn ogen. Ik ben niet eens zeker dat ik wel wil... Ik trek mijn knieën op en slaag mijn armen eromheen. Ik leg mijn hoofd neer op mijn armen en kijk de ander richting uit als waar Tom staat.

Tom:
Ik staar uit het raam en bijt om mijn lip. Stommerik! Zeg ik in mezelf. Ik draai me om en loop richting het bed. Voorzichtig ga ik naast haar zitten en leg mijn hand op haar arm. Meteen kijkt ze op. Huilt ze nou? Ik kijk haar geschrokken aan 'sorry.. Ik wou je niet.. Ik bedoel.. Ik wil niet dat je iets doet wat je niet wil' ze veegt haar tranen weg en zet zich wat rechter 'Ik dacht misschien dat.. Nu je alles weet..' ze stop met praten en ik kijk haar vragend aan 'dat je niemand wil die is.. Zoals ik' ik kijk haar verbaasd aan. Hoezo iemand zoals haar? Ik schuif dichter naar haar toe en kijk diep in haar ogen 'Je bent perfect voor mij' ik zie dat ze schrikt van wat ik zeg. Had ik dat niet moeten zeggen? Tuurlijk niet! Veel te melig en veel te vroeg om zoiets te zeggen! Niet wetende wat ik anders moet doen kijk ik snel weg.
Zonder dat ik het goed en wel besef grijpt ze mijn gezicht stevig vast en druk haar lippen op die van mij. Gewillig maar toch wat twijfelend kus ik terug. Voorzichtig sla ik mijn één hand rond haar middel, met mijn andere hand steun ik op het bed. Ze druk haar lichaam stevig tegen me aan. Ik leun wat naar achter, stop de kus en kijk haar vragend aan. Ze kijkt weg en bijt op haar lip 'Dat is het liefste wat iemand ooit tegen me gezegd heeft' zegt ze zacht. Ik streel haar gezicht en kijk haar liefdevol aan.

Sophie:
Oh god.. Verbazend genoeg lijkt de wereld even stil te staan, alsof er helemaal niets gebeurd is, alsof de wereld enkel bestaat uit ons.. Dit moment.. Ik ga met mijn benen over hem heen zitten en druk mijn lippen stevig op die van hem. Hij slaat één arm stevig om mijn middel terwijl zijn andere op het bed steunt. Al snel streelt zijn tong die van mij. Onze kus word steeds intenser, mijn ademhaling versneld, mijn hart gaat als een gek tekeer. Ik stop met zoenen, kijk hem passievol aan en bijt op mijn lip. Ik neem zijn tshirt vast en trek het uit. Vragend kijkt hij me aan. Zonder verder iets te zeggen druk ik mijn lippen weer op die van hem ik duw hem naar achter zodat hij met zijn rug op de matras ligt en ik bovenop hem lig. Zijn sterke handen glijden over mijn rug richting mijn heupen. Voorzichtig glijden zijn handen onder mijn tshirt.

Tom:
Ik laat mijn handen zacht over haar rug glijden, wanneer ik aan haar heupen ben laat ik ze onder haar tshirt glijden en streel haar rug. Zacht kreunt ze, kust mijn nek en gaat al kussend richting mijn borst, terug naar mijn nek en zo naar mijn lippen. Ik laat me helemaal meeslepen in het moment. Ik neem haar stevig vast en draai ons zodat ik op haar kom te liggen. Ik kus haar nek en neem haar polsen stevig vast.

Sophie:
Stevig nemen zijn handen me vast en draait hij me zodat ik op mijn rug lig en komt bovenop me liggen. Hij streelt mijn zij en kust mijn nek. Hij neemt mijn polsen stevig vast en druk ze naast me tegen de matras.
Het zalige gevoel van zijn aanrakingen moet plaats maken voor een gevoel van angst en paniek. 'Stop, stop, STOP!' dit laatste komt er al krijsend uit. Ik probeer mijn armen los te wringen en al snel laat hij me los en spingt van bed 'Sorry, sorry!' zegt hij waarna hij verder van het bed weg stapt.
Ik schiet zelf ook recht, loop de kamer uit richting de badkamer. Ik ga naar binnen en laat mezelf langs de muur naar beneden zakken tot op de grond. Ik trek mijn knieën op, slaag mijn armen eromheen en begraaf mijn gezicht tussen mijn armen. Al snel stromen de tranen over mijn wangen.

Reacties (2)

 • Luckey

  Dat was te wachten
  Ze heeft trauma
  Vond dat ze tot dat punt nog goed

  1 jaar geleden
 • MaudMurder

  Oh oh... dat zat eraan te komen..

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen