Bill POV.

Zodra we weer thuis zijn ga ik gelijk achter de computer en google ik op lovebirds. Natuurlijk komen er ook hele andere resultaten tevoorschijn, maar uiteindelijk vind ik de juiste site. Op de site stuit ik ineens op foto's van alle lovebirds die er zijn. "Tom!" Roep ik en Tom komt gelijk aangelopen, met Samantha in z'n armen. "Ze weten dat ik er ook één ben. Ze zijn naar mij op zoek Tom," zeg ik lichtelijk in paniek.

"Ik ga ervoor zorgen dat ze jou niet kunnen vinden, okay?" Probeert Tom mij gerust te stellen.

"Wat als ze mij wel vinden? Wat als ze mij wegrukken bij mijn gezin? Of nog erger, wat als ze Britney en Samantha meenemen, of zelfs Lieke en Kate, want weten zij veel dat Lieke en Kate geen lovebird kunnen zijn," zeg ik. "Als ze mij meenemen wordt ik ziek en kan ik sterven, dat laatste hoeft niet te gebeuren, mijn moeder heeft het ook overleefd zonder haar ware, maar toch," zeg ik.

"Misschien kan jij beter niet werken totdat dit is opgelost," zegt Tom en ik knik even. Ik doe mijn werk graag, maar ik weet ook dat het nu beter is om niet te veel in het openbaar te verschijnen. Hoe moeilijk ik dat ook vind. "Het komt wel weer goed Bill, als ze genoeg weten zullen ze die jacht wel weer stoppen," zegt Tom.

"Maar hoelang duurt het voordat ze genoeg weten?" Vraag ik. "Zelfs over normale mensen is nog niet alles bekend, dus er zullen altijd dingen raadselachtig blijven," zeg ik.

"Ik weet het ook niet Bill. De mens houdt er nou eenmaal van om een verklaring te zoeken voor alles wat anders is. Uiteindelijk zullen jullie ook gewoon geaccepteerd worden, geloof mij maar," zegt Tom en ik knik even. Tom is zo'n geweldige man. Hij zal ons wel beschermen, daar ben ik van overtuigd.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hoop maar dat goed komt

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen