Foto bij 116 - We can't resist

Je zit op de bedrand te tobben met de bandjes van je stiletto’s als Bill terug de slaapkamer in komt vanuit de badkamer. Hij fluit zacht tussen zijn tanden en je grinnikt.
“Yeah, does it look all right?” vraag je, je al te bewust van het feit dat je bijna dubbelgevouwen op de bedrand zit. Eindelijk krijg je het gespje door het juiste gat en je trekt de straps van je stiletto’s aan. Je komt overeind en schudt je haar over je schouders. “I still need to do my hair and makeup, though.”
“Please, remind me what it is I did to deserve this,” mompelt hij, terwijl hij op je af snelt en verlangend zijn lippen tegen die van jou drukt. Je laat je handen over zijn ontblote bovenlichaam gaan en blijft dan plagend bij de rand van de handdoek die om zijn heupen geslagen is hangen.
“Hm, nothing in particular,” glimlach je, terwijl je hem zachtjes van je af duwt. Hij gromt protesterend en drukt zijn lippen opnieuw tegen die van jou. Je giechelt, terwijl je hem zacht, maar vastberaden weer van je af duwt. “Honey, you’re all wet! Plus, I need to get my hair and makeup done.”
“Not fair.” Hij kijkt je hoofdschuddend na, als je de badkamer in verdwijnt, wat voor een enorme grijns op jouw gezicht zorgt. Je laat de badkamerdeur openstaan, terwijl je een borstel door je haar haalt. Dan begin je, zoals altijd, met het aanbrengen van een eerste laagje mascara. Vervolgens breng je wat krullen mouse aan in je haar – wie weet blijft het deze keer eindelijk een keer goed zitten – en nog een laagje mascara. Je pakt de föhn en begint je haar in model te brengen. Als je de föhn weglegt, verschijnt Bill naast je in de badkamer. Je bekijkt hem van top tot teen en bijt zacht op je onderlip.
“Damn,” ontsnapt aan je lippen, terwijl je hem nogmaals in je opneemt. Hij draagt een zwarte pantalon, met daarop een zwarte blouse. Hij heeft de blouse in zijn pantalon gestopt, en de bovenste één, twee, drie, vier.. vijf knoopjes zijn niet eens dicht, waardoor je de tatoeage op zijn borst goed kunt zien. Voordat je er erg in hebt, laat je je vingertoppen over zijn ontblote huid en de tatoeage gaan, terwijl je een stap in zijn richting zet. Hij glimlacht enkel sneaky en stoot je dan met zijn heup een stukje opzij.
“Sorry, I need to do my hair, too,” plaagt hij, terwijl hij aan de korte blonde plukken op zijn hoofd plukt. Je bekijkt hem nog even, schudt dan je hoofd en begint nog een laagje mascara aan te brengen. Jouw blik ontmoet die van hem in de spiegel en je wendt snel je blik weer af. Kom op, Maud, spreek je jezelf opnieuw toe, je kan toch wel gewoon samen uiteten gaan, zonder dat jullie de kleren alweer van elkaars lijf scheuren voordat jullie überhaupt de slaapkamer hebben verlaten?
Je pakt één van de haarelastiekjes uit je toilettas en bindt de bovenste helft van je haar in een hoge staart, terwijl de rest krullend over je schouders valt. Je hoort Bill zacht naast je zuchten en als je kijkt, zie je dat hij betrapt snel zijn blik afwendt. Je lippen krullen in een glimlach, terwijl je een laatste laagje mascara aanbrengt.
“All right, I’m ready,” glimlach je liefjes en terwijl je de badkamer uitstapt, knijp je zacht in zijn bil. Je hoort hem zacht lachen en hij komt vrijwel direct achter je aan de slaapkamer in gesneld. Hij trekt je aan je arm terug en drukt dan verlangend zijn lippen op die van jou. Veel te snel naar jouw zin laat hij je ook weer los en hij grijnst.
“I can’t wait for tonight,” knipoogt hij, waarna hij richting de deur stapt. “Are you coming?”
Je kijkt hem even verbouwereerd na, maar grist dan je tasje van het bed en loopt achter hem aan.
“Tom, Heidi, we’re leaving!” roept hij richting de woonkamer, als jullie onderaan de trapt staan.
“Have fun, lovebirds,” roept Heidi terug en je grinnikt zacht. Ze moest eens weten wat jullie de afgelopen uren allemaal besproken hebben… Die gedachte druk je snel weer weg – als je jou en Bill een eerlijke kans wil geven, moet je niet in de negativiteit blijven hangen. En daarnaast hebben jullie het redelijk uitgesproken uiteindelijk, toch? Je schrikt op uit gedachten als Bill zijn hand met die van jou verstrengeld en je dan zacht achter zich aantrekt. Je loopt zelfs zo in gedachten achter hem aan, dat het je nauwelijks opvalt dat hij een tas in zijn andere hand houdt.

Reacties (2)

 • Pineapple20

  Alweer de laatste 😭😭
  Snel verder please!

  1 jaar geleden
 • Luckey

  De sfeer is wel weer beter geworden tussen die twee!
  Zo leuk om te lezen dat ze elkaar weer plagen en gek maken
  Uitgesproken hebben ze het soort van maar beter als andere keer
  Wat heeft Bill mee genomen??

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen