Bill POV.

Ik ben nog maar net klaar met schoonmaken wanneer Caleb en Michelle samen met de kinderen binnen komen. "Ik vrees dat ze in bad moeten," zegt Michelle en ik kijk naar de vloer die net nog zo mooi schoon was. Daar is nu nog weinig van over.

"Sorry schat," zegt Caleb.

"Het geeft niet. Ik had het kunnen weten na alle regen van vannacht," zeg ik en Caleb knikt even.

"Michelle kan jij mij anders helpen met de kinderen omstebeurt in bad te doen? Dan kan Bill hier de grond dweilen en dan zorg ik dat de badkamer ook weer schoon is nadat de kinderen schoon zijn," zegt Caleb.

"Maar je bent zwanger," zeg ik.

"Ik help wel," zegt Michelle met een glimlach en ik knik dankbaar. Het valt mij op dat Michelle de laatste weken vaker hier is dan daarvoor. Hopelijk gaat alles goed tussen haar en haar vriend.

Wanneer ze naar de badkamer zijn gegaan pak ik opnieuw de dweil en dweil het gedeelte dat ze kinderen net weer vies hebben gemaakt, ook al konden Caleb en Michelle er ook wat van. Ze gaan niet kunnen ontkennen dat er helemaal geen modder on hun schoenen zat."Caleb, Michelle, schoenen uit," zeg ik wanneer ze met de kinderen de kamer in komen gelopen en gelijk kijken ze naar de grond.

"Oh, sorry," zegt Caleb en gelijk doet hij z'n schoenen uit en zet die in de gang en Michelle doet hetzelfde. "Ik zal het wel schoonmaken," zegt Caleb.

"Caleb, je doet te veel. Ga zitten," zeg ik waarna ik opsta.

"Bill, ga bij je man zitten. Ik doe het wel," zegt Michelle met een glimlach waarna ik mij weer op de bank laat zakken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahah te leuk dit

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen