Bill POV.

Ik kijk Tom afwachtend aan tijdens het gesprek dat hij voert. "En?" Vraag ik dan ook gelijk wanneer hij heeft opgehangen.

"Morgen komt er al een maatschappelijk werker langs om te kijken of Job bij ons past. Slagen we voor de eerste inspectie dan komt de maatschappelijk werker ook nog één keer met Job langs om de omgang met Job te bekijken," zegt Tom en ik zie aan hem dat hij nerveus is.

"Het komt wel goed. Zullen we het trainen dan voor vandaag maar laten zoals het is? Dan kunnen we kijken of er thuis nog wat gedaan moet worden. Gelukkig hoef ik morgen sowieso niet te werken," zeg ik en Tom glimlacht even waarna we naar huis vertrekken.

Gelukkig ziet het er naar uit dat we weinig hoeven te doen. "Ze kunnen Jack en Ryan toch niet bij ons weghalen als we iets fout doen?" Vraag ik.

"Nee. Het gaat hen echt om Job. Ze zouden zoiets drastisch alleen doen als Jack en Ryan zouden worden geslagen of verwaarloosd, maar wij weten allebei dat, dat niet het geval is," zegt Tom en ik knik waarna ik toch nog een paar laatste dingetjes netjes maak.

"Papa! Kijk!" Roept hij en ik kijk naar de spin in z'n handjes en gelijk zet ik een stap naar achter. Ik haat die beesten.

"Kom maar Jack. Spinnen zijn niet om mee te spelen," zegt Tom en hij pakt de spin voorzichtig uit Jack z'n hand om die dan buiten neer te zetten.

"Poeh, mijn reddende engel. Als ik jou niet had gehad," zeg ik en Tom glimlacht even.

"Ik zag dat je bang was, dus loste ik het voor je op," zegt Tom.

"En dat is teamwork, iets wat goede ouders doen. Dat zullen ze morgen dan ook wel zien," zeg ik en ik hoop dat de kinderen morgen geen lastige dag hebben.

Wanneer Tom ineens mijn hand pakt kijk ik hem verbaasd aan. "Ik heb deze voor je," zegt Tom en hij schuift een prachtige ring om mijn vinger.

"Wat?" Vraag ik verbaasd.

"Deze was ooit van mijn moeder. Nu is ie voor jou. We zijn tenslotte zogenaamd verloofd," zegt Tom en ik kijk even naar de ring. Waarom zou hij zo'n mooie ring, die ook nog eens van z'n moeder is geweest aan mij geven voor een verloving die niet eens echt is?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    In de hoop op een echte verloving hahaha
    Dit word echt wel echt

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen