Tom POV.

Wanneer we weer thuis zijn kijk ik even naar Bill. Hij blijft zich maar druk maken om kleine dingen. Ik weet dat het veel is om straks met zes kinderen te zijn, maar daarna zorgen we er wel voor dat het bij zes blijft. "Bill, ga zitten en ontspan. Alsjeblieft," zeg ik tegen hem en gelukkig luistert hij naar mij. "Er zijn mensen die meer kinderen dan zes hebben in een kleiner huis dan dit huis. Dus het komt echt wel goed schat," zeg ik en ik kijk op wanneer Timothy en Samantha de kamer in komen gerend. "Zullen we het ze vertellen," fluister ik Bill toe en ik zie hem knikken. "Kom eens zitten," zeg ik dan tegen Timothy en Samantha en gelijk zetten ze zich op de bank.

"Wat is er papa?" Vraagt Timothy.

"Jullie krijgen een broertje en zusje," zeg ik trots, want ik hoefde ze maar even te zien op dat scherm en ik was al verkocht.

"Kom," zegt Bill dan en hij pakt Samantha d'r handje en legt die op z'n buik.

"Ik wil ook voelen!" Roept Timothy gelijk uit.

"Als je aan de andere kant van papa Bill gaat zitten kan je ook voelen," zeg ik en gelijk gaat Timothy aan de andere kant zitten om z'n hand ook op Bill z'n buik te leggen.
"Zal ik het familiefeest maar compleet maken," zeg ik wanneer Tirza en Maria beiden beginnen te huilen en om papa beginnen te roepen. Of ze nu Bill of mij bedoelen maakt toch niet uit, ze zijn sowieso al blij als het één van ons is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!
    Te schattig!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen