Foto bij 119 - Down on you

[Maud P.O.V.]
Het gesprek blijft maar stil vallen, terwijl jullie in het restaurant zitten, en je kan haast niet geloven hoe ongemakkelijk het ineens voelt.
“So, when’s your meeting with that UCLA-person?” vraagt Bill, terwijl je je bestek en servet op je inmiddels leeggegeten bord legt. Hij kijkt je vragend aan, terwijl hij zijn mond afveegt aan zijn servet en het daarna op zijn eigen lege bord plaatst.
“You mean the Dean of Admissions?” Je kijkt hem vragend aan, tot hij ‘ja’ knikt. “The sixth of January, so in a little less than two weeks.”
“Are you nervous?”
“A little. I have never really had to worry about my records and stuff like that for an admission.”
“I’m pretty sure you have a perfect record,” glimlacht hij en hij geeft je een knipoog, terwijl hij zacht zijn voet langs je onderbeen naar boven laat glijden. “Don’t you, little miss goody-two-shoes?”
Je grinnikt en probeert zijn voet te negeren. “My record’s all right, I suppose. I’m no goody-two-shoes, though.”
“No?” Hij laat zijn sneaky grijns zien en laat dan zijn voet weer zakken.
“No,” glimlach je, terwijl je je eigen voet langs zijn been omhoog laat glijden. Als je tussen zijn bovenbenen aankomt, zie je een blos op zijn wangen verschijnen en hij bijt zacht op zijn onderlip. “I just make sure it’s not on my record.”
“Clever,” prevelt hij. Je laat langzaam je voet weer zakken en grijnst.
“Should I get us the bill?”
“I’m right here,” grinnikt hij, maar dan knikt hij. “Let’s go.”
Hij houdt een ober aan en geeft hem zijn creditcard. Na een paar minuten krijgt hij zijn creditcard weer terug met de bon. Hij staat op en steekt zijn hand naar je uit.
“You coming?”
Je knikt iets te enthousiast en pakt zijn hand vast. Lichtelijk giechelend snellen jullie het restaurant uit. Eenmaal buiten aangekomen, trekt Bill je achter zich aan naar een wat minder verlicht stukje van het terrein. Je blijft een tikkeltje twijfelend staan. Hij stopt ook en draait zich ook
“Are we doing this just to keep from fighting?” vraag je aarzelend.
“I’m not,” glimlacht hij, terwijl hij naar je toe stapt. Hij laat zijn hand vanaf je hand over je arm omhoog glijden. “I have been trying to keep my hands to myself ever since I saw you in this outfit.”
Je grinnikt. “That doesn’t sound cheesy at all.”
“Sst.” Hij verplaatst zijn hand over je schouder naar je rug en trekt je nog iets meer naar zich toe, waardoor je tegen hem aan komt te staan. “I’m kinda trying to create a mood here.”
Nog voordat je je mond weer kan opentrekken om een stomme opmerking te maken, drukt hij zijn lippen tegen die van jou. Je begraaft je hand in zijn haar en trekt er zacht aan. Hij maakt een zacht, grommend geluid en stapt dan naar voren, waardoor je je voor de zoveelste keer in dezelfde positie bevindt; met je rug tegen de muur gedrukt, terwijl hij je daar op je plaats houdt. Je laat je vrije hand over zijn zij naar boven glijden en dan naar de knoopjes van zijn overhemd, dat je langzaam los begint te knopen. Hij drukt zijn heupen naar voren en je slaat snel één van jouw benen om hem heen, zodat hij niet terug kan bewegen. Je hoort hem zacht lachen, voordat hij zijn tanden in je onderlip zet.
“Hm,” weet je uit te brengen, terwijl hij plagend zijn heupen heen en weer beweegt. “Maybe we shouldn’t be doing this here.”
“Why not?” prevelt hij, terwijl hij zijn hand langs je opgetrokken been laat glijden en onder je jurkje eindigt. “I don’t think I can wait.”
Met alle kracht die je in je hebt, weet je de rollen om te draaien en voordat hij er erg in heeft, staat hij ineens met zijn rug tegen de muur, terwijl jij al hurkend zijn broek losknoopt. Je gebruikt één hand om hem tegen de muur aangeduwd te houden, terwijl je met de andere zijn inmiddels losgeknoopte pantalon naar beneden trekt. Dan trek je plagend aan het elastiek van zijn boxer, voordat je die weer terug laat springen. Vanuit je ooghoeken kan je zien hoe hij je smekend aankijkt. Je trekt zijn boxer een stukje naar beneden en drukt wat kusjes op zijn lies. Dan zet je er zacht je tanden in en je hoort hem opnieuw zacht grommen. Je kijkt hem even vragend aan, eigenlijk puur en alleen om hem te plagen, en hij pakt voorzichtig je hoofd vast en duwt het richting zijn erectie. Je kan een klein lachje niet onderdrukken en laat eerst nog even alleen je lippen en je tong eroverheen gaan, maar neemt dan gehoorzaam als hij nogmaals je hoofd vastpakt zijn erectie in je mond. Een verlossende kreun klinkt uit zijn mond en echoot over het terrein.
“Schneller,” commandeert hij zacht en opnieuw gehoorzaam je. Je voelt hoe hij zijn nagels in je schouders zet en neemt dan ook zijn erectie in je hand vast, die je langzaam op en neer beweegt, terwijl je je tong rondjes rond zijn eikel laat draaien.
“Oh, Gott,” kreunt hij, terwijl hij zijn nagels nog verder in je schouders boort. Je laat zijn erectie uit je mond glijden en brengt hem het laatste beetje tot zijn hoogtepunt met slechts je handen – zo’n situatie als die ene keer bij jou thuis, gebeurt je ook maar één keer. Hij trekt je omhoog en drukt zijn lippen hard op die van jou om de luide kreun waarmee hij klaarkomt te smoren. “Mein Gott, das war scharf.”
“What?” grinnik je, terwijl hij zijn broek en boxer snel weer omhoog trekt. “What was it?”
“Hot. But like, explosives. Fireworks.”
Je knikt langzaam en herhaalt: “Das war scharf.”

Reacties (3)

 • Luckey

  Hihihihi
  Neardy love birds
  Wel te gaaf !!

  1 jaar geleden
 • Pineapple20

  😏😏

  1 jaar geleden
 • Pineapple20

  Should I get us the bill?
  I'm right here...

  Zo droog hahaha 🤣

  1 jaar geleden
  • MaudMurder

   Soms heb ik echt kuthumor als ik aan het schrijven benxD

   1 jaar geleden
  • Pineapple20

   I love it haha! 🤣

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen