Tom POV.

Wanneer ik terug ben van een gezellig dagje met de kinderen lopen we het huis in waar ik Bill op de bank zie huilen. "Ron, Scott, ga maar naar jullie kamer," zeg ik en even kijken ze naar Bill om dan naar mij te luisteren en ik zet Ryan in de box. "Bill?" Vraag ik zachtjes en gelijk kijkt hij op.

"Rot op!" Roept hij naar mij.

"Bill, waarom?" Vraag ik.

"Je hebt mij in mijn eentje laten bevallen van mijn zoons, Mathéo en David! Ze liggen in een babykamer die nog niet af is door jou! Ik, ik wil van je scheiden Tom. Het heeft geen nut meer," zegt Bill met een nieuwe snik.

"Bill, zeg dat niet, ik hou toch van je," zeg ik.

"Niet genoeg om van mijn kinderen te houden. Als je echt van mij had gehouden had je mij gesteund bij de bevalling. Weet je hoe het is om daar helemaal alleen te liggen!" Roept Bill.

"Sorry," zeg ik.

"Met sorry los je niks meer op! Weet je Tom, als jij geen vader voor ze wilt zijn ga ik Jens vandaag nog vertellen dat hij twee zoons heeft," zegt Bill.

"Bill, je bent gek!" Roep ik.

"Beter gek dan er totaal niet zijn voor je man. In voor en tegenspoed was het toch? Daar merk ik weinig van," zegt Bill waarna hij wegloopt en ik maak geen aanstalten om hem te volgen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Dat nieuws was zeker roddel! En dan komen hormonen erbij
    Tom heeft ook veel goed te maken!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen