Bill POV.

Ik twijfel even of ik naar de poort toe moet lopen of niet. Zolang de poort dicht blijft kan William mij niet veel maken, toch? Daarnaast was hij nooit echt gemeen, maar dacht hij eerder dat hij gewoon de dienst uit kon maken en de baas kon gaan spelen.

Ik loop dan toch richting de poort, maar ga er niet te dichtbij staan. Ik blijf afstand genoeg houden zodat William mij ook door de poort heen niet zou kunnen aanraken. "Wat kom je doen?" Vraag ik en ik sla mijn armen over elkaar om te laten zien dat ik niet van zijn aanwezigheid gediend ben.

"Ik kom voor Benjamin," zegt hij.

"Voor Benjamin? Benjamin is nu gelukkig met z'n echte vader," zeg ik, daarnaast geloof ik William niet dat hij hier voor Benjamin is. Benjamin was voor hem niks meer dan de kroonprins die opgeleid moest worden. Hij heeft nooit vader gevoelens voor Benjamin gehad. Ik kan dat mij toch niet voorstellen dat, dat zo is geweest.

"Waarom geloof je mij niet Bill? We hebben toch een paar jaar samen doorgebracht. Dan moet je mij toch wel kennen," zegt William, die dus door heeft dat ik hem niet geloof.

"Dat is juist de reden waarom ik je niet geloof," zeg ik en ik zie William, die eerst nog vriendelijk keek een gemenere blik in z'n ogen krijgen. "Je bekijkt het maar. Ik heb er ook totaal geen zin om nog met jou te communiceren," zeg ik waarna ik weer bij het hek wegloop.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god dat word wat
    Hij is onvruchtbaarxD
    Rot op met je eis

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen