Tom POV.

De volgende dag haal ik Bill van z'n werk, want het lijkt mij logisch dat het geloofwaardiger is als we gezamenlijk aankomen. We hebben hier verder niks over afgesproken, maar ik heb er zelf goed over nagedacht. "Wat doe jij hier?" Vraagt Bill wanneer hij het kantoorgebouw uit komt gelopen.

"Jou ophalen voor het etentje. Ik denk niet dat het geloofwaardig zal zijn als we apart aankomen," zeg ik.

"Naar hun weten zijn we alleen een koppel, dus apart aankomen had makkelijk gekund, maar nu je hier toch bent," zegt Bill met een zucht.

"En jij hebt je op het werk al omgekleed?" Vraag ik.

"Ja, natuurlijk. Tijd om naar huis te gaan had ik niet meer en ik ga niet in mijn werkkleding naar een etentje. Het is misschien wel een zakelijk diner, maar toch, het vraagt om andere kledij," zegt Bill waarna hij al begint te lopen en ik volg hem.Bij het etentje aangekomen stellen we onszelf voor waarna we op ons plekje gaan zitten. Ik neem Bill z'n hand in die van mij en glimlach naar hem. "Een koppel nog zo verliefd. Dat is mooi om te zien," zegt de klant, die de naam Henk draagt.

"Vandaag zijn we toevallig precies een jaar samen," zeg ik en Henk glimlacht.

"Dat is ook weer typisch iets voor een baas he, z'n werknemer meenemen naar een zakendiner terwijl hij eigenlijk op date had moeten zijn met z'n partner," zegt Henk.

"Dat kan morgen ook nog. Ik help Tony graag," zegt Bill en Henk knikt waarna Tony even kucht.

"Laten we toasten. Ober, uw beste wijn graag," zegt Tony waarna de ober wegloopt en even later met de wijn terugkomt en ik moet zeggen, zulke goede wijn heb ik nog nooit gedronken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god dat word wat
    Als er alcohol in spel komt

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen