Bill POV.

De kinderen liggen al op bed wanneer Tom pas weer terugkomt. "Je had me bezorgd," zeg ik beschuldigend wanneer hij het huis binnen komt gestapt.

"Sorry schat. Dat was niet de bedoeling," zegt Tom en hij drukt z'n lippen op die van mij. "Ik wil je meenemen," zegt Tom.

"Maar de kinderen. Ze slapen dan wel, maar we kunnen Riley en Laurent toch niet alleen laten," zeg ik.

"Het duurt niet lang. We zijn in het tuinhuis, volgens mij werkt de babyfoon vanaf daar zelfs," zegt Tom waarna ik toch maar knik en ik volg Tom, maar niet zonder de babyfoon met mij mee te nemen.

Wanneer Tom het tuinhuis opent stap ik naar binnen en letterlijk overal staan rozen. "Wow," breng ik uit.

"Mooi he. Dit waren jouw favoriete bloemen, toch?" Vraagt Tom en ik draai mij om.

"Ja. Ik heb dat letterlijk maar één keer gezegd. Dat je dat hebt onthouden," zeg ik.

"Ik luister naar je," zegt Tom en ik glimlach even. Dat is iets wat Lance niet altijd deed, luisteren. Hij kon het wel, maar hij had er gewoon totaal geen zin in.

Wanneer Tom ineens voor mij neerhurkt kijk ik hem verbaasd aan. Hij gaat toch niet doen wat ik denk dat hij gaat doen?

"Lieve Bill, wil je met mij trouwen?" Vraagt Tom en even blijf ik stil. Hoe heb ik dit niet zien aankomen, juist omdat hij ineens snel weg moest nadat we het hadden over ons huwelijk dat ineens niet meer geldig was om één of andere reden?

"Ja, Tomi, ja, ik wil met je trouwen," zeg ik en hij schuift een prachtige ring om mijn vinger waarna ik mijn armen om hem heen sla.

"Deze rozen zijn trouwens allemaal voor jou," zegt Tom.

"Ehm, hoe krijgen we die ooit allemaal in het huis?" Vraag ik.

"Als het hier past, past het in ons huis zeker. Anders zetten we ze in die ene kamer waar nog geen meubels of wat dan ook staat? Dan kan je ze daar bewonderen totdat ze zijn verwelkt," zegt Tom.

"Ja, prima idee," zeg ik waarna ik ineens Laurent's gehuil hoor door de babyfoon. "De plicht roept," zeg ik waarna ik Tom nog een laatste zoen geef om dan terug naar ons huis te lopen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!!
    Te lief!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen