Tom POV.

Tijdens de reis, waar tijdens ik regelmatig heb moeten stoppen vanwege Christine, kom ik eindelijk weer aan bij mijn ouderlijk huis. "Nou liefje, hier is papa opgegroeid," zeg ik tegen Christine, die het gewoon op een krijsen zet, maar wat kan ze anders? Ze is nog maar een dag oud en maakt deze reis al. Het was misschien niet mijn slimste plan, maar het was wel het ideale excuus waarom ik hier heen wou. Ik stap uit de auto zodat ik Christine ook uit de auto kan pakken waarna ik naar de voordeur loop.

Ik druk op de bel en wacht totdat de deur wordt open gedaan. "Oh, Tom! Had ons gebeld!" Roept mijn moeder uit en ze geeft mij gelijk, voorzichtig een knuffel.

"Nu kunnen jullie, jullie kleindochter in het echt zien," zeg ik waarna mijn moeder mij snel binnen laat.

"Je komt oorspronkelijk voor Bill, is het niet?" Vraagt mijn moeder en ik knik even. "Wij letten wel op deze meid, ga naar boven jij," zegt mijn moeder en ik glimlach even waarna ik mijn vader nog snel een knuffel geef om daarna naar boven te gaan.

"Papa!" Roept Enzo gelijk wanneer ik de kamer in komt gelopen en hij springt van het bed en rent naar mij toe. Ik moet eerlijk toegeven dat ik hem erger heb gemist dan ik in eerste instantie dacht, daarom geef ik mijn zoon ook een stevige knuffel.

"Je bent gekomen," zegt Bill zachtjes.

"Natuurlijk. Ik ga jou niet nog een keertje een bevalling in je eentje laten doen," zeg ik waarna ik Enzo weer op het bed til en er zelf ook bij ga zitten.

"En Maddie is daar okay mee?" Vraagt Bill verbaasd.

"Ze weet van niks," zeg ik.

"Wat?" Vraagt Bill geschrokken.

"Ze weet nog van niks en dat hoeft nu ook nog niet," zeg ik en Bill knikt even.

Wanneer Christine beneden begint te huilen kijkt Bill mij opnieuw verbaasd aan. "Je hebt je dochter meegenomen?" Vraagt hij.

"Ja, dan kunnen mijn ouders haar ook zien," zeg ik en Bill knikt even waarna ik even naar zijn buik kijk.

"Sorry voor deze situatie," zeg ik.

"Het is niet jouw schuld. Toen, toen we weer seks hadden wist jij geen eens dat ik zwanger kon worden. Ik had de slimme moeten zijn," zegt Bill en ik knik even.

"Wat is seks?" Vraagt Enzo ineens.

"Dat is een woord die jij pas weer gaat gebruiken zodra je 18 bent," zeg ik en ik geef hem een klein tikje op z'n neus wat Enzo doet lachen.

"Tom, zou je mij heel even recht kunnen helpen? Ik moet naar de wc," zegt Bill en ik knik waarna ik Bill recht help zodat hij kan opstaan. "Blijf jij hier maar bij je zoon, verder kan ik het zelf wel," zegt Bill waarna ik naar Enzo kijk.

"Zo, wil jij je halfzusje ontmoeten?" Vraag ik en even zegt Enzo niks waarna hij toch knikt en ik neem hem mee naar beneden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihihi
    Dit word leuk
    Want jaloerse Maddie zorgt daar wel voor

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen