Tom POV.

"Tom, ga jij maar met Ryan naar huis. Ron en Scott zijn al te lang alleen. Ik kom morgen terug," zegt Bill en ik knik even waarna ik hem nog snel een knuffel geef.

"Ik hou van je Bill en ik snap het als je daaraan hebt getwijfeld tijdens je zwangerschap en er vlak na," zeg ik en Bill knikt even waarna ik Ryan oppak om snel naar huis te vertrekken.De volgende dag komt Bill inderdaad thuis zoals hij tegen mij had gezegd. "Hey," zeg ik en Bill glimlacht even naar me. "Ik heb al een afspraak gemaakt. We kunnen er morgen terecht. Als DE Tom Kaulitz is er blijkbaar veel mogelijk," zeg ik en Bill knikt.

"Ik moet Mathéo en David hun flesje nog geven, dus kan je mij even excuseren?" Vraagt Bill en ik knik even en voor nu probeert hij het geen eens om te vragen of ik hem wil helpen. Waarschijnlijk ook omdat hij weet dat ik er nog niet klaar voor ben.


Wanneer Bill na even weer terug is zet hij zich bij mij op schoot en slaat z'n armen om mij heen. "Ik heb je zo gemist," zegt hij zachtjes en ik omsluit z'n lichaam nu ook met mijn armen.

"We moeten beter gaan communiceren om dit soort problemen in de toekomst niet weer mee te maken, want dat wil ik echt niet Bill. Jij bent alles voor mij, echt alles," zeg ik en ik voel Bill knikken waarna hij ineens aan de rits van mijn broek gaat zitten.

"Laten we alles voor even vergeten," zegt Bill.

"Maar je bent net bevallen," zeg ik.

"Als het niet gaat zeg ik het wel," zegt hij.

"Okay." Zoals altijd laat ik mij veel te snel overhalen, maar het is wel zo, Bill en ik hebben het gewoon nodig om heel eventjes alles te vergeten en dan hopen dat de therapie kan gaan helpen om onze problemen op te lossen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Die moet helpen
    Ze zijn te lief gewoon samen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen