Één maand later.

Bill POV.

Terwijl Adam thuis op de kinderen let zit ik in de kliniek bij Tom op de kamer, want die luxe heeft hij inmiddels. "Je zit weer goed in je vel he?" Vraag ik en Tom knikt.

"Ik voel mij super. Ik mag over 2 weken al naar huis," zegt Tom. Over twee weken al? Zou dat niet wat te vroeg zijn? Ik weet dat hij hier al maanden zit, maar toch.

"Bill, ik zie jouw hersenen alweer overuren maken," zegt Tom.

"Sorry. Ik wil gewoon niet dat ze jou te vroeg vrij laten," zeg ik.

"Zo klinkt het wel heel drastisch he. Ik zit hier vrijwillig. Daarnaast AA meetings zijn er ook nog. Ik beloof je daar gewoon heen te gaan. Ik voel mij echt goed, dat wil ik niet meer riskeren," zegt Tom en ik knik even. Er is zoveel drama in mijn leven geweest dat ik gewoon bang ben voor een nieuwe gebeurtenis die Tom terug naar de drank gaat doen grijpen. Ik weet ook wel dat er een periode moet komen waarop alles op rolletjes loopt en dat voor een lange tijd blijft doen, maar toch. "Bill, kom eens op mijn schoot zitten," zegt Tom en ik zet mij bij hem op schoot waarna Tom z'n armen om mij heen slaat. "Als je met Adam verder wilt ben ik daar ook okay mee," zegt Tom.

"Ik weet nog niet wat ik wil. Jullie hebben allebei jullie plus en minpunten, maar ik weet ook dat jullie mij allebei gelukkig kunnen maken," zeg ik en Tom knikt.

"Sorry als ik altijd zo woedend ben geweest naar jou en Adam toe. Ik keek te veel naar het verleden terwijl Adam eigenlijk gewoon een super toffe gast is," zegt Tom en ik lach even. Ik heb er denk ik eindelijk vertrouwen in dat Tom weer echt de Tom is waar ik ooit voor ben gevallen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Yeah!!! Tom I’d back

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen