Bill POV.

Tom en ik zijn bij de dokter terwijl Annie thuis op de andere kinderen let. Ik denk dat ze die verantwoordelijkheid nu wel aankan. In ieder geval voor hooguit een paar uur dan toch. "Ik zal even kijken of we kunnen vaststellen hoe ver u bent meneer Kaulitz," zegt de dokter.

"Oh, ik ben ni... Laat maar," zeg ik, het heeft ook wel wat dat hij mij met Tom z'n achternaam aanspreekt.

"Aah, kijk. Ik zou zeggen dat je al 8 weken bent," zegt de dokter en ik knik even. Ik heb de aller eerste symptomen dan blijkbaar gemist deze keer. "Gefeliciteerd," zegt de dokter dan nog en even later kan ik mijn shirt alweer naar beneden doen.

"Ik ben zo blij dat we het deze keer samen doen," zeg ik en ik neem Tom z'n hand in die van mij.

"Nog een week of 32," zegt Tom zachtjes waar ik alleen met een knik op reageer.

Ik sta dan weer recht en samen met Tom vertrek ik dan weer naar huis."Is het hier een beetje goed gegaan terwijl wij weg waren?" Vraag ik aan Annie zodra we weer terug thuis zijn.

"Ja. Riley heeft de hele tijd daar gespeeld en Ben en Mark heb ik samen laten spelen in Mark z'n kamer. Ook al denk ik dat Mark langzaamaan toch merkt dat Ben drie jaar jonger dan hem is," zegt Annie en ik knik even. "Maar pap, waar waren jullie eigenlijk?" Vraagt Annie nieuwsgierig en even kijk ik naar Tom die knikt, als teken dat ik het mijn dochter mag vertellen.

"Je krijgt er een halfbroertje of zusje bij," zeg ik dan en gelijk geeft Annie mij een knuffel.

"Ik ben zo blij voor jullie," zegt ze en ik glimlach. Ik ben zo blij dat Annie helemaal is opgewarmd naar het idee van Tom en mij. Ook al heb ik het idee dat ze inmiddels ook niet echt meer contact heeft met haar vader. Ik hoor haar daar in ieder geval nooit over. "Jullie moeten het Ben en Mark ook vertellen hoor, anders doe ik het," zegt ze en ik lach even.

"Kom je Tomi?" Vraag ik en Tom knikt waarna ik hem meeneem naar de kamer van Mark.

"Ik wil dat helemaal niet spelen!" Hoor ik Mark naar Ben roepen en ik kijk naar Tom om dan de deur te openen.

"Niet ruziemaken jongens," zegt Tom gelijk en hij hurkt bij Mark en Ben neer.

"Sorry papa," zeg Mark.

"Ja, sorry," zegt Ben.

"Het is al okay," zegt Tom en hij kijkt mij even aan om dan weer terug te kijken naar de jongens. "Er komt nog een kindje bij voor in dat kamertje waar we mee bezig zijn. Leuk he," zegt Tom en Mark en Ben knikken vol enthousiasme en ik kijk met een glimlach toe. Riley is helaas nog te jong om het nieuws echt te kunnen begrijpen. Of ik denk toch dat hij dat niet gaat begrijpen, maar dat betekent niet dat ik hem er niet bij ga betrekken. Hij is de enige van wie we niet weten hoe hij op een nieuwe baby kan gaan reageren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!!
    Vooral Annie reactie vind ik zo leuk!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen