Wensen. Een krachtig woord dat vervulling geeft. 

Een woord met een doel voor ogen. 

Toen ik klein was had ik een wens voor ogen. Een grote levenswens die ik in vervulling wilde brengen. De dromen waarmaken. Alsof mijn ziel er naar verlangde om mijn dromen en wensen na te streven. Er waren momenten wanneer de tijd stil stond. Dat alle mogelijkheden open waren. Voor mij bestond het leven niet uit school, werken, oud worden en vervolgens sterven. Iedereen had een geschenk van het universum. 
Elke wens die een mens had leek in de sterren geschreven te zijn. Het succes van mensen was iets inspirerend. Het was verwonderlijk hoe andere succesvol hun doelen bereiken. Het gaf me een sprankel hoop. Het vonkje in mijn ziel was de glinsterende ster van het universum die verlangde om mijn wensen na te gaan. Mijn dromen en wensen waren sterke verlangens uit de kern van mijn ziel. Het was een schreeuw naar meer. Een betoverende verslaving vol hoop. Ik wilde met elk deel van mijn hart mijn doel bereiken. Zal ik tegenslagen krijgen? 
Jammer genoeg wel. Ik zal vaker falen, maar ik ben geen opgever. Strijd en kritiek zijn voorwaarden voor grootheid. Dat is de wet van het universum. Een geschenk van het universum dat we het leven noemen. 
Een leven met een doel. Ik ga het niet verpesten. Wat mijn verleden ook was.
Welke dierbare ik ook kwijt was, in plaats daarvan word ik elke dag herboren en leef ik opnieuw. Elke dag opnieuw.
Elk moment, elke adem die ik blies, elk seconde die ik had. De tijd om mezelf te ontwikkelen wie ik wilde zijn. Soms moet ik die sprong maken. De beangstigende stap om verder te bouwen aan mijn wens. 
Er zullen geen nieuwe kansen komen. Geen tweede leven dat ik opnieuw kan leven. Geen tijdmachine om het moment weer opnieuw te beleven. Daarom had ik mijn hele leven te tijd om mijn levenswens te behalen. Ik had plezier in wat ik deed.
Ik voelde me zo dankbaar en gelukkig wat ik bereikt had. De prijzen die ik kreeg. Het applaus dat ik had ontvangen. Het voelde aan als een persoonlijke drug, dankbaarheid en een sprankeltje geluk. Er is een brief die mijn leven heeft veranderd. 

Na deze uitnodiging voor de privé school zal de wereld aan mijn voeten liggen. Dit zal het beste jaar van mijn leven worden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen