Tom POV.

Het is twee weken later wanneer Bill en ik weer moeten komen opdraven voor een diner. Dit keer is het op een zaterdag, dus wacht ik Bill voor z'n huis op. "Hoi Tom," zegt hij waarna hij langs mij heenloopt.

"Bill, ik denk dat je wat moet doen om het te kunnen verwerken," zeg ik, want hij voelt zich duidelijk nog niet beter. Alleen al door zijn gedrag naar mij toe is dat te merken.

"Wat kan jou het überhaupt schelen hoe ik mij voel?" Vraagt Bill.

"Ik dook niet met iemand het bed in die ik totaal niet mocht he," zeg ik.

"Ik zal met iemand gaan praten, okay? Houd nu je mond. We doen pas gezellig zodra we bij het restaurant zijn," zegt Bill waarna ik maar knik en ik kan alleen maar hopen dat hij ook daadwerkelijk met iemand hierover gaat praten. Het is tijd voor hem om het echt te verwerken.Wanneer we bij het restaurant zijn zien we dat Henk en zijn vrouw en Tony en zijn vrouw en Bil zet gelijk een glimlach op. Wat is hij toch een acteur.

Samen Bill lopen we verder naar binnen waar we de anderen vriendelijk begroeten om dan plaats te nemen en dit keer zorg ik er gewoon voor dat Bill niet zoveel drinkt als de vorige keer. "We hebben een verrassing voor jullie," zegt Henk ineens en ik kijk hem verbaasd aan.

"Wat dan?" Vraag ik nieuwsgierig en hij haalt een enveloppe tevoorschijn en geeft dat aan mij.

"Wat is het?" Vraagt Bill naast mij.

"Een romantische week in één of ander hotel," zeg ik en Bill pakt het gelijk van mij aan om het te bekijken.

"We kunnen dit niet aannemen Henk. Het is veel te veel waard," zegt Bill en hij wilt de enveloppe met het cadeau erin teruggeven, maar Henk stopt hem.

"Mijn vrouw en ik gaan ook en Tony gaat ook met z'n vrouw. Het wordt een leuke week," zegt Henk en Bill trekt z'n hand weer terug. Ik kan haast wel bedenken wat er nu door Bill z'n hoofd moet gaan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Kut gaat er door zijn hoofdxD
    Misschien leert die Tom dan wat beter kennen anders moet die de hele week een fake lach op houden

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen