Bill POV.

Terwijl ik Shane laat helpen met Alice kijk ik naar het jochie. Als je z'n nare gedrag dat hij soms nog steeds heeft wegdenkt is het eigenlijk gewoon een super lieve jongen. Ik hoop dat als Amanda ineens weer deel uit wilt maken van zijn leven dat Tom slim genoeg is om dat niet gelijk toe te laten.

"Zusje lief," zegt Shane en ik glimlach even.

"Ik vind haar ook heel lief, en jou ook," zeg ik en Shane glimlacht even naar mij en even later is Tom ook terug met Kirsty en ik geef mijn oudste dochter gelijk een knuffel.De volgende dag is Tom samen met Shane en Kirsty naar dat huis gegaan om te kijken en ik heb geen moeite meer gedaan om dat te stoppen. Het is ten slotte alleen kijken, het is niet zo dat hij gelijk gaat kopen, toch?

Wanneer Tom weer thuis is met de twee kinderen staat er een glimlach op z'n gezicht. "Ik heb een bod uitgebracht. Het huis is zo perfect. De kinderen hebben daar echt de ruimte om rond te rennen," zegt Tom.

"Kan je niet hier blijven, als vrienden? Vrienden kunnen ook samenwonen zolang ze single zijn," zeg ik.

"Ik ga dit huis niet laten lopen Bill, echt niet," zegt Tom en dit was dan echt mijn laatste poging. Als dit Tom z'n droomhuis is, dan wil ik hem dat ook niet ontnemen.


Vijf maanden later.

Sinds Tom naar zijn nieuwe huis is vertrokken spendeer ik de avonden op de bank met een zak chips naast mij. Een zak chips die ik in één avond leeg eet. Dat is daar af en toe misselijk van wordt is dan ook logisch, maar ik eet mijn emoties nu eenmaal weg.

Elke dag wanneer ik op de weegschaal sta komt er weer gewicht bij en ik weet dat ik moet stoppen met één zak chips per dag, maar het lukt mij gewoon nog niet.

Tom POV.

"Shane, je had allang moeten slapen," zeg ik tegen mijn zoon.

"Ik niet slapen!" Roept hij boos en hij schopt mij tegen mijn been.

"Okay, nu is het genoeg Shane," zeg ik streng en ik til hem op om hem in bed te leggen, maar hij komt er elke keer weer uit en ik weet dat ik morgen waarschijnlijk weer onder de blauwe plekken ga zitten.

Toen we hier net gingen wonen ging het allemaal nog wel prima, maar steeds vaker laat hij deze kant weer zien en op de peuterspeelzaal doet hij dit ook bij de leidsters en andere kinderen. Als zelfs mensen die ervoor geleerd hebben Shane met dit gedrag niet aankunnen, wie kunnen dat dan wel?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    BillxD
    Hij mag Bill

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen