Bill POV.

Tijdens het kijken van de film wordt er niks gezegd, maar zodra de film af is draait Tom zich naar mij toe. "Dus, het wond je op dat je mij bezig zag?" Vraagt Tom.

"Ik, ehm, ik..." Stamel ik, maar echte woorden weet ik niet te vormen.

"Het is niet erg hoor Bill," zegt Tom.

"Waarom heb je zoveel seksspeeltjes meegenomen?" Vraag ik dan om het niet gelijk over mij te moeten hebben.

"Oh, nja, je weet dat ik van seks houdt. Ook al gebruik ik ze ook wanneer ik genoeg seks krijg. Het is gewoon wel eens fijn voor de afwisseling. Ik ben nog nooit bottom geweest, terwijl het mij wel aantrekt," bekent Tom.

"Oh, ik dacht dat jij alles wel eens had geprobeerd," beken ik.

"Oh, nee, zelfs ik heb nog niet alles uitgeprobeerd," zegt Tom en hij glimlacht even.

"Hoe kan je er zo open over praten? Zonder enkele vorm van schaamte," zeg ik dan, want dat verbaasd mij eigenlijk, want mij lukt dat dus niet.

"Komt misschien omdat jij wat preuts bent en ik niet," zegt Tom en ik knik even. Dat zal het waarschijnlijk wel zijn.

"Ik, ehm, ik ben boven," zeg ik en Tom knikt waarna ik naar boven snel. In mijn kamer pak ik dat speeltje wat ik van Tom heb gestolen waarna ik op bed ga liggen. Ik doe mijn broek en boxer uit waarna ik het seksspeeltje wat gladder maak om hem makkelijk in mij te laten glijden.

Is dit alles? Het voelt alleen maar raar. Wanneer Tom dan ook nog mijn kamer in komt gelopen kan het niet anders dan dat mijn wangen vuurrood zijn. "Je gebruikt hem verkeerd," zegt Tom alleen maar en mijn ogen worden groot wanneer Tom dichterbij komt en het seksspeeltje vastpakt om er daarna mee te beginnen te bewegen en dit keer ontlokt het wel een kreun uit mijn mond. "Dat is beter, toch?" Vraagt Tom en ik knik gelijk. Hoe zou een echte lul voelen?

Gelijk schud ik even met mijn hoofd. Dit is letterlijk de eerste keer dat ik daaraan denk. Ik trek Tom dan zonder pardon op mij en begin hem te kussen en hij zoent terug.

"Als je mij m'n eerste keer geeft dan geef ik jou een eerste keer vlak voordat je weer vertrekt," zeg ik, want die tijd heb ik nodig om ervaring op te doen. Ik bedoel, ik gebruik zelfs een seksspeeltje verkeerd. Tom gaat mij helpen, dan sta ik ook niet voor schut als ik uiteindelijk wel iemand ontmoet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihihi
    Ik voel daar een seks marathon komen Hihi

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen