Foto bij Hoofdstuk 16

De volgende dag word ik overladen met werk, het is ongelooflijk druk. Er is een deadline en iedereen is nogal zenuwachtig, want het moet voor 12 uur klaar zijn.
De 12 uur nadert, ik ben verdiept in Harry zijn agenda voor de aankomende week en schrik op van een hoop herrie. Ik hoor gejuich en geklap, ik krijg een glimlach op mijn lippen en niet veel later staat David in mijn kantoor. "Kom je? Iedereen viert dat we klaar zijn met het grootste project, dat Styles, tot nu toe voor elkaar gekregen heeft." Voor ik antwoord kan geven, verschijnt ook Harry. "Het is 'meneer', Styles-Kenwright voor jou. Ze kan niet, ik wil dat je dit voor mij ophaalt." Hij stoot David aan de kant met zijn schouder en duwt een briefje in mijn handen, mijn ogen worden groot. "Dat is een half uur hier vandaan, je wilt cupcakes, serieus?" Hij knikt en gaat op het verste puntje van mijn bureau zitten, voor hij antwoord richt hij zich op David. "Jij hebt vast iets beters te doen, of niet?" Ik zie David zijn wangen iets roder worden en beschaamd draait hij zich om en snelt weg, wat Harry een boze blik van mij op levert. "Dat kon ook aardiger." Maar hij negeert het en kijkt om zich heen, "leuk gedaan dit. Had je hier toestemming voor?" Ik knik, "ja, je vader." Harry kijkt verbaast maar glimlacht dan, "hij moet je wel aardig vinden dan. Maar ik heb een doos van 20 cupcakes nodig, ik wil je over een uur terug. Breng ze naar mij terug, ik wil de smaken van het briefje." Zonder verdere uitleg loopt hij mijn kantoor uit en laat mij achter, ik bel snel de auto en ruim mijn spullen op. Ik vind het ergens wel fijn en besluit de tijd in de auto voor mijzelf te gebruiken, ik kan toch weinig doen. Ik pak een boek dat ik aan het lezen ben uit de la van mijn bureau en neem dit mee.

James, mijn, Harry's, chauffeur begroet mij vriendelijk. Ik vertel hem waar we heen moeten en ik ben al snel verdiept in mijn boek, ik kijk dan ook verbaast op als ik opeens hard mijn naam hoor. "Mevrouw Wilson". Ik kijk op naar James, voel mijn wangen kleuren en sla snel het boek dicht. "Het spijt mij, ik ben er weer." Hij glimlacht vriendelijk en wijst naar de bakkerij waar ik moet zijn, ik bedankt hem en zeg dat ik zo klaar ben.
Als ik beter kijk, zie ik dat het een ontzettend lief winkeltje is. Het pand is roze en er staat een prachtige rozenstruik tegen aan, op het bord wat er hangt staat, 'Peggy Porschen Cakes.' Het moment dat ik binnenstap, ben ik meteen verlieft. Ik kijk mijn ogen uit, ik zie alle cupcakes en taarten. Het is zo prachtig, dat ik het bijna zonde vind, om het daadwerkelijk op te eten.
Dan heb ik het nog niet eens over het dromerige interieur, de prachtige etalages en ook hier de planten binnen. Gouden siert het pand en prachtige stoelen en tafels staan er.
"Kan ik je helpen lieverd?" Ik kijk op naar een wat oudere vrouw, snel glimlach ik naar haar en overhandig mijn briefje. "Ik moet dit hebben, alstublieft." Ze glimlacht, "natuurlijk dear. Heb je een feestje?"
"Nee, mijn baas had mij opdracht gegeven. Dus ehm, nou hier ben ik. De zaak is echt geweldig, hij weet altijd wel waar hij mij naar toe stuurd." Ik hoor haar lachen, terwijl ze de cupcakes met zorg verpakt en in een mooie doos doet. "Is hij van een belangrijk bedrijf, of kleine ondernemer?" Ik kauw aan de binnenkant van mijn wang, als ik haar vertel wie hij is, knikt ze goed keurend. "Nou, ik hoop lieverd dat hij tevreden ermee is. Wil je verder nog iets?"
"Ja, 4 van uw lekkerste cupcakes." Ze verpakt ook deze, na mijn vraag of ze ze per 2 zou willen verpakken, doet ze dat maar al te graag.
Voorzichtig loop in naar buiten, terwijl ik haar nog een laatste keer begroet. James staat al bij de auto en loopt op mij af en neemt de doosjes aan, "hebt u alles?" Ik knik en we gaan terug, "bedankt weer James. Dit doosje is voor jou." Ik geef hem een doosje met 2 cupcakes en wens hem succes verder vandaag en ga snel naar binnen. Het andere doosje lever ik bij Max af, terwijl ik hem in geuren en kleuren vertel hoe prachtig het daar was. Lachend luistert hij naar mij en ik zie dat hij blij is met mijn afleiding, maar helaas moet ik toch verder naar Harry. "Ik zie je snel weer," dan loop ik naar Harry zijn kantoor.

De deur geef ik een zet met mijn heup, omdat ik de doos met de 20 cupcakes vast heb met twee handen. "Ik heb hier," maar ik val stil en kijk met grote ogen naar het gezelschap in Harry zijn kantoor. Er staat een fotograaf, die bezig is met verlichting. Er is een rek met heel veel kleding en er is een mevrouw bezig Harry zijn haren te doen, terwijl hij achterover leunt en aan het bellen is. Hij kijkt op en glimlach naar mij, zijn lichaam komt omhoog uit de stoel en hij stopt zijn mobiel weg. Zijn armen gaan open, als een verwelkomen gebaar. "Verrassing!" Ik doe mijn mond open, maar vervolgens sluit ik hem weer. Ik heb geen flauw idee wat de verassing is, waarschijnlijk ziet hij dit aan mijn gezicht. "Ik heb een fotoshoot," probeert hij het op te heldere. Het enige wat ik doe, is nadenken of dit überhaupt in zijn schema past. "Ik zeg het verkeerd," met deze woorden haalt Harry mij uit mijn gedachtes. "Wij hebben een fotoshoot," de grijns op zijn gezicht wordt breder en kuiltjes vallen in zijn wangen. Ik kijk nog eens goed naar de kleding en zie dat er dan ook vrouwenkleding tussen hangt. "Waarom? Ik heb dat nog nooit gedaan, het lijkt mij ongemakkelijk." Maar Harry wuift het weg, "onzin. Gewoon lief lachen, iemand zo als jij, is geboren om bewonderd te worden." Ik voel hoe het bloed naar mijn wangen toe stroomt, ik krijg het meteen heet en mijn ogen worden groot. Zijn woorden laten mij blozen, het verbergen heeft geen zin, want Harry ziet meteen wat zijn woorden met mij doen. Hij houdt zijn hoofd een beetje schuin, hij heeft nog steeds de glimlach op zijn gezicht, maar zijn ogen, zijn groene, heldere kijkers, schitteren. Het enige wat ik mompel, terwijl mijn hoofd zo rood moet zijn als een tomaat, is dat hij een meter uit mijn buurt moet blijven. Hij grinnikt en houdt zijn handen omhoog, "easy, ik wil geen problemen."

Maar al snel zit ik tot mijn tegenzin in een stoel naast Harry, ik krijg make up op en mijn haren worden extra verzorgt, zodat mijn bos krullen nog meer volume heeft. Ik pluk zenuwachtig aan de kleurrijke kleding die ik aan heb, het is een jumpsuit met de kleuren rood, geel en oranje. Harry daarin tegen draagt een donkerblauw gestreepte pantalon en een wit shirt, ze hebben hem heel casual gekleed. Ik betrap mijzelf op de gedachtes dat ik vind dat hij ook niet veel nodig heeft, om iemand te verwonderen.

Dan komt de shoot zelf, Harry wordt op zijn bureau stoel neergezet en doet alsof hij druk aan het werk is. Terwijl ik hem de ene keer papieren aan geef, de andere keer naast hem gebogen sta over een laptop en later hem koffie aangeef. Het is allemaal formeel, maar net als ik een beetje los kom, gooien ze het om. "We willen natuurlijk ook nog wat leuke foto's , ga hier maar zitten."
Ik kijk verbaast naar de uiterste hoek van Harry zijn kantoor, daar is een schattig klein en wit tafeltje neer gezet. De cupcakes die ik moest halen, staan daar op een etagiaire uitgestald. Er staat een schattig thee servies en lieve kopjes, ik kijk enthousiast naar deze setting. "Neem plaats, Harry jij schenkt nu een kopje thee in, Georgia, jij kijkt, blij." Ik knik, ik heb mijn taak begrepen. "Nadat Harry de thee heeft ingeschonken, gaan jullie thee drinken, klets met elkaar en eet de cupcakes." Ik trek even mijn wenkbrauwen op, "dit bevalt mij wel." Grinnik ik als naast Harry zit en hij mijn thee in schenkt, "ja?" Ik knik en pak een cakeje, "natuurlijk, ik kan ook niet wachten om er 1 te proeven." De fotograaf onderbreekt ons, "neem eerst netjes wat hapjes, hierna, doe gek."
Ik neem een klein hapje, kreun en pak nog een cupcake en geef deze aan Harry. "Proef, dit is echt te lekker." Hij probeert een hap te nemen, maar hij weet moeilijk hoe hij er netjes een hap vanaf kan happen. Dan haalt hij zijn schouders op en zet zijn tanden in de botercreme en bijt, het is een leuk gezicht. Harry is speels en lachend likt hij zijn lippen af, "je hebt gelijk, dit is lekker. Toe neem nog eens een hap, jij neemt zo'n klein hapje, dan proef je amper wat." Ik doe wat hij zegt, net als ik de cupcake onder mijn neus houdt, drukt Harry heb tegen mijn neus. Hij begint op zijn beurt hard te lachen, "je hebt wat op je neus June."
We vergeten dat we een fotoshoot hebben, we vergeten onze nieuwe regels en we maken lol. Lachend zet ik mijn cupcake neer en probeer mijzelf beetje schoon te krijgen, maar ik blijf lachen en waarschuw Harry, als hij niet stopt om mij uit te lachen, dat ik wraak neem. Natuurlijk stopt hij niet, en ik grijp een cakeje en probeer deze in zijn gezicht te duwen. Lachend leun ik over hem heen, terwijl hij mij probeert tegen te houden. "Hou je hoofd stil, hier komen." Ik pak met 1 hand zijn gezicht vast en dan voel ik hoe hij zich een beetje over geeft, ik druk de cupcake in zijn gezicht en kijk tevreden naar het resultaat. "Perfect," ik haal met mijn vinger een beetje creme van zijn neus en lik mijn vinger af. Harry veegt zijn gezicht af en glimlacht, "dan mag ik dat ook." Hij veegt met zijn duim bij mijn bovenlip en haalt daar wat creme weg, het moment dat hij mij blijft aankijken en zijn vinger in zijn mond stopt, voel ik hoe even mijn hart overslaat.
"Geweldig, we hebben genoeg foto's nu." Harry en ik worden uit onze wereld getrokken en kijken naar de fotograaf, dan weer naar elkaar en even weten wij niet wat we moeten. "Ik zal mij omkleden," Harry knikt even en ik snel weg. Ik vlucht haast naar buiten, ik kan amper beseffen wat er net gebeurd is.

Hey hallo allemaal:)

https://pin.it/1sVyrN8

Deze link is een afbeelding die ik vond van Harry, ik beschrijf hem dus zo in de fotoshoot. Jummmie!

Reacties (2)

 • eldavia

  (H)love it(H)

  6 dagen geleden
 • LeLouisx3

  Zonde van de lekkere cake, maar Harry is vast nog beter dan de cake 😏 en die foto 🥵

  1 maand geleden
  • bels

   Omg ja echt he, die foto. Ik zag hem en wist meteen dat ik dat moest gebruiken, haha!

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen