Foto bij Chapter 37

Dag schatten!

Tijdje weg geweest, maar zag dat ik alweer 13 abbo's heb!
Vind ik leuk 😍

Verder gaat alles goed, beter dan verwacht i.v.m andere dingen. Ik heb kans gekregen om misschien voor een paar maand in Dubai te gaan werken. 👀👀 Een kans die ik zeker heb gegrepen. Verder weet ik nog niet zo veel, maar voor de mensen die het willen, ik hou jullie graag up to date!

Geniet van dit hoofdstukje! 🥰

POV Emily Silver

Nina en Jolien zijn goed stil gevallen na dat ik ze heb geïnformeerd met hoe ik Samuel heb ontmoet, niet verteld wat hij is natuurlijk en wat er in de tussen tijd allemaal is gebeurd. "Ehm, eh, oke, nee ik weet nog steeds niet wat ik moet zeggen." zegt Jolien als we het appartement binnen lopen. Wanneer Nina de deur dicht doet, komt Jonathan aangelopen met Alick in zijn armen. "Hey Emily! Wat fijn om je weer te zien meid, alles goed?" vraagt hij en dan zet hij Alick op de grond. "Ehm, Jolien verteld je wel alles." zeg ik en ik kijk haar aan. "Helemaal prima schat." Jonathan knikt en kijkt dan Jolien aan. "Ik heb niet gekookt, ik dacht, zullen we iets lekkers bestellen?" stelt hij voor. "Jum! Ja pap, sushi!" zegt Nina. "Ik vind prima, jij schat?" Jolien kijkt naar Nina. "Je hebt een dure smaak jonge dame.." zegt ze tegen haar dochter. Ik grinnik en dan gaat de deurbel. "Oh, dat moet de plus een zijn van Emily." zegt Nina en ze loopt naar de deur. "Welkom Samuel, kom binnen." zegt Nina iets te vrolijk. "Te oud voor jou!" roep Jolien naar haar en ik schiet in de lach. "En van mij!" roep ik er achter aan. Nina komt terug gelopen met een rood aangelopen hoofd. Dan schiet me iets binnen, ik heb Jolien nog niet gesroken over het feit dat haar eigen dochter zwanger is. Je ziet gelukkig nog niks. "Zeg nien, kan je me laten zien waar ik slaap?" vraag ik aan haar. "Ja hoor, loop maar mee, dan zetten we de spullen even op de kamer." zegt ze. Samen lopen we naar de logeerkamer en dan sluit ik de deur achter me. Ik leg mijn koffer op het bed en klap die open en begin met wat spullen er uit te halen. "Oke, dus, heb je je ma al gesproken?" vraag ik aan Nina. "Ah, vandaar dat je me mee vroeg.." zegt ze tegen mij, wanneer het kwartje valt. "Maar eh, nee, nog niet. Ik weet niet hoe ik het haar moet vertellen.. Zal ze boos worden?" vraagt ze aan me, terwijl ik mijn douchespullen neer leg op het bed. "Je weet hoe ze is, ze zal teleurgesteld zijn, maar hey, ze is de moeilijkste uiteindelijk niet. Het komt allemaal goed." zeg ik tegen haar en ik stop mijn kleding in de kast. "Ja, oke dat is waar.. Heb jij al met haar kunnen praten?" vraagt ze aan me. Ik zucht en schud mijn hoofd. "Nog niet, sorry lieverd. Ik praat morgen met haar oke." zeg ik tegen haar en dan berg ik mijn koffer op. Ze knikt. "Kom, het eten zal er zo wel zijn." zeg ik tegen haar en dan lopen we samen terug naar de keuken.

Mijn zus schenkt nog wat wijn in mijn glas. "Nog een?" zeg ik tegen haar. Ze schiet in de lach. "Kom op! We zijn bijna nooit dronken samen!" zegt ze tegen me en dan schenkt ze haar eigen glas ook vol. We zitten met zijn tweeën in de keuken. De mannen zitten samen in de woonkamer, Alick ligt altijd te bed en Nina heeft zich ook teruggetrokken op haar kamer. Ik schud mijn hoofd. "Jij, jij hebt slechte invloed op mij." zeg ik tegen haar. Ze haalt haar schouders op. "Hey, ik ben al moeder van twee, niet zo mauwen tegen mij, deze kansen heb ik niet zo vaak." zegt ze en dan heft ze haar glas. We tikken de glazen tegen elkaar aan en dan nemen we een slok. "Maar, oke, dus jij en Samuel." begint ze. Ik rol mijn ogen en neem nog een slok. "Heb je al seks gehad?" Ik verslik me en steek mijn middelvinger op naar mijn zus. "Dat is dus een ja. En hoe was de eerste keer? Is hij goed? Goed geschapen?" vraagt ze aan me. "Jolien!" zeg ik geschokt tegen haaf en geef haar een mep tegen haar arm. "Wat nou? Ik ben je zus! Zulke dingen mag ik vragen!" "Je kan ook een beetje te veel vragen, jezus, zelfs mijn vrienden vragen dat niet." en ik begin kei hard te lachen. "Wat nou?!" Ik veeg een traan van mijn gezicht en snuif mijn neus op. "Kappen." zeg ik bijkomend van het lachen. Dan word er geklopt op de muur. We kijken om en zien Samuel staan. "Stoor ik?" vraagt hij. "Nee, nee helemaal niet, ik ga denk ik maar mijn vent lastig vallen en mee naar bed sleuren." zegt Jolien. "Oke, oke, te veel info." wuif ik haar weg en dan loopt ze snel de keuken uit. Samuel komt tegen over me zitten en pakt mijn hand. "En, hoe voel je je?" vraagt hij aan mij. "Beetje dronken." grinnik ik. Samuel lacht. "Dat bedoel ik niet." "Oh, beetje geil?" fluister ik zijn kant op. Dan begint hij harder te lachen. "Oh, Emily Silver, wat moet ik soms met jou. Nee, ook dat bedoelde ik niet, ik bedoeld, hoe je je voelt hoe jij je voelt, nu je hier bent." vraagt hij aan mij en hij wrijft met zijn vinger over mijn knokkels. "Blij, opgelucht... Maar ook bang." Ik zucht en neem nog een laatste slok van mijn wijn. "Hey, alles goed goed babe." Ik kijk Samuel aan in zijn ogen. "Wanneer? Ga na wat er de afgelopen dagen is gebeurd. Het breekt me op van binnen. Ik hou al niet van drama, maar dit, wat er allemaal gebeurd. Het wordt me allemaal te veel Samuel." en ik haal mijn hand door mijn haren. "Kom, het is al laat, tijd om naar bed te gaan." zegt hij tegen me. Ik sta op en zie dat het licht in de woonkamer al uit is. Ik pak de hand van Samuel en samen lopen we naar de logeerkamer. Wanneer ik de deur dicht doe, trek ik Samuel naar me toe en plant mijn lippen op die van hem. Ik voel Samuel grinniken en trek me terug. "Wat?" vraag ik een beetje verlegen. "Wat wil je, Emily." Ik probeer hem weer te kussen, maar hij hou me tegen. "Wat wil je." fluistert hij dan in mijn oor. Rillingen lopen over mijn huid. Ik kijk hem in de ogen. "Ik wil jou." fluister ik terug.

Reacties (1)

 • Luckey

  Blij dat weer goede kant met je op gaat!
  Oh heel gaaf als je naar Dubai mag gaan!!
  Unieke kans!

  Ik vind die familie nu al heel leuk van Emily!
  Hahaha seks alarm Hihi

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen