Bill POV.

"Mam! Zijn dit alle spullen die ik nodig heb komende zomer?" Vraag ik en mijn moeder komt gelijk mijn slaapkamer in gelopen.

"Er is daar een optie om te wassen, toch?" Vraagt mijn moeder.

"Ja, anders moet iedereen wel heel veel meenemen voor de hele zomer, niet?" Vraag ik en mijn moeder knikt.

"Je hebt gelijk lieverd. Dan heb je denk ik alles wel wat je daar nodig gaat hebben en anders bel je ons. Je vader wilt dat dan vast nog wel even langs brengen," zegt mijn moeder en ik knik dankbaar. "Wat ga ik jou missen. De eerste zomer zonder mijn jongen," zegt mijn moeder.

"Mam, alsjeblieft," zeg ik en mijn moeder lacht even.

"Wel braaf zijn wanneer je daar bent he," zegt mijn moeder en ik draai met mijn ogen.

"Mam, je weet dat ik altijd braaf ben," zeg ik.

"Dat weet ik, maar ik wil gewoon zeker zijn. Ik wil niet voor verrassingen komen te staaf of een telefoontje krijgen van dat kamp," zegt mijn moeder.

"Dat gebeurt niet mam, echt niet. Ik ben daar om vrienden te maken en plezier te hebben. Ik ben daar niet om kattekwaad uit te halen, want dat kan ik hier misschien zelfs beter dan daar," zeg ik en mijn moeder knikt waarna ik mijn koffer dichtrits. "Papa brengt mij, toch?" Vraag ik en mijn moeder knikt.

"Hij wacht beneden op je," zegt ze en ik knik even waarna ik mijn koffer mee naar beneden neem, maar voordat ik de deur uitloop geef ik mijn moeder nog een stevige knuffel en daarna kan mijn beste zomer tot nu toe beginnen. Althans, ik ga er vanuit dat dit mijn beste zomer wordt.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hihi
  Dit klinkt nu al al super leuk verhaal!

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Dat is goed om te horen:)

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen