Bill POV.

Na twee uur rijden zijn we bij het kamp aangekomen en samen met mijn vader stap ik uit de auto. Mijn vader pakt mijn koffer uit de auto en zet hem voor mij neer. "Je kan mij of je moeder altijd bellen als er wat is, ja? Ook als het kamp je niet bevalt, dan kom ik je zo ophalen," zegt mijn vader.

"Dat weet ik pa," zeg ik waarna ik hem een knuffel geef.

"Nou, tot over twee maanden," zegt hij en ik knik vrolijk en zodra mijn vader weer vertrokken is loop ik naar de lijst waar de kamerindeling opstaat.

"Hut 201, kamer 5," lees ik achter mijn naam waarna ik daarnaar op zoek ga. Wanneer ik hem eindelijk gevonden heb stap ik mijn kamer binnen en leg mijn koffer voor nu onder mijn bed.

"Dus met jou moet ik een kamer delen," hoor ik ineens achter mij en gelijk draai ik mij om.

"Daar lijkt het wel op. Ik ben trouwens Bill," zeg ik en ik steek mijn hand naar de jongen voor mij uit.

"Ik ben Tom," zegt hij waarna hij mijn hand schudt.

"Ik heb toch niet jouw bed ingepikt?" Vraag ik onzeker.

"Nee hoor, mijn koffer ligt al bij dat andere bed," zegt Tom.

"Zijn er maar twee per kamer?" Vraag ik, want het is mijn eerste keer hier, dus ik weet echt niet hoe het allemaal te werk gaat.

"De meeste kamers zijn voor drie personen, maar wij moeten het met z'n tweeën doen, ook al zien we de kamer normaal gesproken alleen bij aankomst, vertrek en s'nachts. De rest van de tijd is er zoveel te doen, dan ben je hier niet," zegt Tom en ik knik even.

"Jij bent hier al eerder geweest?" Vraag ik.

"Ja, vorig jaar, maar tot nu toe heb ik nog niemand gezien van toen," zegt Tom en ik knik even. Is het erg dat ik nu hoop dat er niemand van vorig jaar komt waar hij goed mee kon opschieten zodat ik zeker ben iemand te hebben om mee rond te hangen?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Nee niet erg BillxD

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen