Bill POV.

Ik kijk Tom even afwachtend aan totdat hij toch langzaam knikt. Het is een onzeker knikje, maar instemming is instemming, vind ik zelf. Ik maak z'n broek dan los en trek hem bij Tom uit terwijl ik Tom mij even zie aankijken. Wanneer ik mijn lippen op die van hem wilt drukken stopt hij mij. "Laat me raden, je hebt ook nog nooit gezoend?" Vraag ik en Tom schudt langzaam z'n hoofd. Misschien is het maar goed dat ik dit nu doe, want Simone zou hier totaal niet van houden. Die wilt een man die controle durft te nemen en zo gaat Tom dat niet kunnen. "Laat het voor nu over je heen komen," zeg ik waarna ik hem alsnog begin te zoenen en eerst zoent hij onzeker terug, maar uiteindelijk begint het echt ergens op te lijken.

"Ehm, Bill?" Vraagt hij voorzichtig en ik knik even. "Kan je eerst mij nemen? Doe wat jij lekker vindt, dan weet ik wat ik moet doen," zegt Tom zachtjes.

"Ik heb nog maar één condoom, maar dat maakt niet uit, dan neem ik jou zonder," zeg ik en Tom knikt even.

Wanneer we allebei naakt zijn bereid ik Tom voorzichtig voor en voel dat hij al begint te ontspannen. Zodra hij ontspannen genoeg aanvoelt ga ik voorzichtig bij hem naar binnen en begin te bewegen. "Kan het nog iets langzamer?" Vraagt hij zachtjes.

"Natuurlijk," zeg ik, ik hou van seks, maar ben niet compleet harteloos. Ik beweeg dan heel rustig totdat ik toch kreuntjes uit Tom z'n mond hoor komen en dan voer ik het tempo toch wat op totdat ik in hem klaarkom. "You're turn," zeg ik nog altijd hijgend en ik geef hem het condoom aan die hij dan onhandig omdoet, maar het lukt hem waarna hij in mij gaat en snel en begint te bewegen. Veel te snel komt hij klaar, maar dat kan ik hem moeilijk kwalijk nemen. Dat had ik ook bij mijn eerste keer.

"Okay, dan kan ik je nu alles over Simone vertellen wat je moet weten," zeg ik terwijl ik mij aan het aankleden ben en ik kijk even naar Tom die diep in gedachten lijkt en ik geef hem een duwtje.

"Oh, sorry, zei je wat?" Vraagt hij.

"Ik zei dat ik je nu alles kan vertellen wat je over SImone moet weten."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahah Tom is in de wolkenxD

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen