Tom POV.

"Oh, ik had gedacht dat hij nog wel single zou blijven na onze keer samen," zegt de man.

"Oh, dacht je dat? Vanwege een trauma zeker," zeg ik.

"Nee, ik dacht dat er gevoelens waren," zegt de man.

"Dus iemand die jou probeert te stoppen zou gevoelens voor je hebben? Laat me niet lachen," zeg ik en ik weet dat ik moet oppassen met wat ik zeg, maar ik ben niet bang voor deze gast.

"Nou, ik probeer het een andere keer wel weer dan, jij gaat niet altijd bij je vriendje zijn en hij is niet zo sterk," zegt de man en ik moet mij inhouden om hem niet aan te vliegen.

"Slecht nieuws. Ik woon hier namelijk officieel," zeg ik en ik zie de man steeds gefrustreerder raken. "Als je zo graag seks wilt, ga dan naar de huren, maar blijf van mijn vriend af, hij wilt het namelijk niet," zeg ik waarna ik de deur dichtgooi en naar Bill toe loop en ik zie hoe hij mij met grote ogen aankijkt.

"Je hebt alles gehoord, is het niet?" Vraag ik beschaamd en Bill knikt even. "Sorry, maar hij moet gewoon inzien dat hij jou niks moet proberen en anders krijgt hij met mij te maken," zeg ik en opnieuw begint Bill mij te zoenen.

"Dank je Tom, je bent mijn held," zegt Bill en hij slaat z'n armen om mij heen en ik glimlach even. Wat is Bill toch een schatje. Dat zo'n man hem zoiets heeft kunnen aandoen, het enige goede daaraan is dat Chloé er is. Ik weet hoeveel Bill van haar houdt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go Tom!!
    Hij is echt een held

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen