Tom POV.

Wanneer het zaterdag is brengen we eerst de tweeling bij Shanti, dan hoeft ze een keer de deur niet uit tijdens het oppassen. Daarnaast is het een feit dat de tweeling nog wat te jong is om het album te beluisteren. Het geluid in de studio is vrij hard, dus ik wil hun oortjes ook nog beschermen. Ze horen het album vast thuis wel een keer op een volume wat hun oortjes wel kunnen verdragen.

"Ik ben benieuwd papa," zegt Ron vanaf de achterbank.

"En ik ben benieuwd wat jullie er van vinden," zeg ik en ik kijk van de kids naar Bill en dan weer terug.Wanneer we eenmaal bij de studio zijn aangekomen stappen we uit en lopen de studio binnen. "Hallo," begroet de producer ons allemaal waarna we gaan zitten.

"Laat maar horen," zeg ik gelijk, want ik heb dus echt geen geduld meer.

"Okay, hier komt het eindresultaat," zegt de producer waarna hij de muziek start en ik til Ryan bij mij op schoot, terwijl Bill naast mij komt zitten en de oudste jongens zetten zich voor onze voeten neer. Ik kijk even naar Ryan die met de muziek mee beweegt en ik lach even.

"Vindt je het goed klinken?" Vraag ik aan hem en Ryan knikt waarna hij z'n armen om mij heen slaat.

"Waar gaat het over papa?" Vraagt Scott na song nummer drie.

"De songs gaan over mijn liefde voor jullie andere pa, over jullie, over gemis en ja, dat soort dingen, maar het meeste gaat over jullie," zeg ik en ik verzwijg de inhoud die gaat over mijn mindere periode met Bill. Ooit zullen ze het begrijpen, maar voor nu houdt ik het nog voor mezelf. Alleen Bill zal die inhoudt begrijpen, maar ik denk dat hij het gevoel ook wel op die manier kent.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi Bill snap alles wel
    Als maar geslaagd album wordb

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen